AKG N700NC M2 -langattomat kuulokkeet
AKG N700NC M2 -langattomat kuulokkeet

AKG N700NC M2 -langattomat kuulokkeet

AKG N700NC M2 -langattomat kuulokkeet vaimentavat taustamelua ja istuvat päähäsi ergonomisesti vähentäen yleistä kuulokkeiden aiheuttamaa painetta. 23 tunnin akunkesto mahdollistaa pitkäkestoisen käytön ja puheajan koko päiväsi ohelle.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

AKG N700NC M2 -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Aktiivinen taustamelunvaimennus
  • Erittäin mukava ja pehmeä istuvuus
  • Ambient Aware- ja TalkThru-tekniikat synkronoivat musiikin keskustelujen kanssa niin, että voit olla haluamassasi kontaktissa ympäristön kanssa
  • Akunkesto jopa 23 tuntia
AKG N700NC M2 -langattomat kuulokkeet on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman realistisen ja ammattitasoisen äänikokemuksen käyttäjilleen. Kuule eri yksityiskohdat tarkasti puheluiden ja äänentoiston yhteydessä ja mahdollista juuri sinunlainen kuuntelukokemus Aware- ja TalkThru-tekniikoiden avulla. Aktiivisen taustamelun vaimennuksen tukemana kuulokkeet vaimentavat häiritsevät ulkopuoliset äänet, jotta voit keskittyä juuri olennaiseen.

N700C -langattomat kuulokkeet on helppo kuljettaa ja ne mahtuvat vaikkapa reppuun tai jopa taskuusi taitettuina. Ole valmiina vastaamaan tärkeisiin puheluihin liikkuvan työn ohella ja tehosta työpäivääsi. Huippuluokan akunkesto mahdollistaa jopa 23 tunnin käytön yhdellä latauksella. Over Ear -korvatyynyt on muotoiltu mahdollisimman ergonomisiksi pitkien käyttöhetkien varalle. Pehmustettu pääpanta ja kaksoismuotovaahdolla varustetut kupit tekevät kuulokkeiden käytöstä miellyttävää koko päiväksi.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

GP-N700HAHCGAA musta

Akku

Polymer Li-ion
Puheaika 23 tuntia

Yhteydet

3.5mm liitin USB-C
Bluetooth 4.2

Ääni

Impedanssi 16 ohmia
Taajuusvaste 10-20kHz

Ominaisuudet

Langattomat
Melunvaimennus

Pakkauksen sisältö

AKG N700NC M2 -langattomat kuulokkeet musta
Lentosovitin

Paino

277 g

Takuu

12 kk