Alcatel POP 4S
Alcatel POP 4S

Alcatel POP 4S

Tyylikästä puhelinta pyörittää Androidin käyttöjärjestelmä. Turvallisuutta työelämään tuo sormenjälkitunnistin, ja isolta näytöltä luet sujuvasti niin sähköpostit kuin raportit. Iso akku jaksaa koko työpäivän, ja pätevillä kameroilla taltioit rullalle päivän kohokohdat.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Alcatel POP 4S – tyyliä ja turvallisuutta työelämään

Yleinen kuvaus

  • Tyylikäs design
  • Monipuolinen sormenjälkitunnistin
  • Ryhdy DJ:ksi musiikkisovelluksella
Alcatel POP 4S hurmaa tyylikkäällä ulkomuodollaan ja isolla 5,5 tuuman Full HD -näytöllään, jolta luet sujuvasti niin talousraportit kuin uutiset nopean 4G-yhteyden toimiessa taustatukena. Androidin Marsmallow -käyttöjärjestelmä yhdessä pätevän suorittimen kanssa pyörittää sovellukset sujuvasti. Ison akun voimin POP 4S jaksaa kanssasi koko työpäivän, joten lounastuntia ei tarvitse viettää latauspistokkeen vieressä.

Sormenjälkitunnistimella avaat Alcatel POP 4S:n silmäräpäyksessä, mutta voit käyttää tunnistinta myös moneen muuhun. Henkilökohtaisille tiedoille, kuten esimerkiksi valokuville ja työtiedostoille, suunniteltu Safebox -kansio pysyy vaivatta turvassa ulkopuolisilta, ja lukitusnäytön sovellukset voi ohjelmoida avautumaan, kun niitä koskettaa valitsemillasi sormilla.

Alcatel POP 4S:n 13 megapikselin pääkamerasta löytyy niin automaattitarkennus kuin valovoimainen f/2.0 aukko, joten hämärtyvä ilta ei estä sinua taltioimasta firman juhlien tähtihetkiä. Voit lisäksi ryhtyä juhlien DJ:ksi, sillä POP 4S:n musiikkisovellus antaa sinun miksata musiikkia kuin Pro. Hi-Fi audio ja erinomainen äänentoisto takaavat, että voit jakaa tuotoksesi myös muulle kuulijakunnalle.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa täältä

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

5,5 tuuman IPS Full HD -näyttö

Resoluutio

1080 x 1920 pikseliä

Käyttöjärjestelmä

Android v6.0 (Marshmallow)

Muisti

16 Gt sisäinen tallennustila, 2 Gt RAM-muisti eli käyttömuisti, microSD-muistikorttipaikalla laajennettavissa 64 Gt asti

Suoritin

Mediatek MT6755M, Octa-core (4x1.8 GHz Cortex-A53 & 4x1.0 GHz Cortex-A53)

Kamera

13 megapikselin pääkamera, f/2.0, automaattitarkennus, led-salama ja 5 megapikselin etukamera, led-salama

Video

1080p@30fps Akkukapasiteetti: 2960 mAh

Yhteydet ja liitännät

WLAN 802.11 b/g/n, WLAN Direct, hotspot, Bluetooth v4.2, A2DP, micro-usb v2.0, 3.5 mm audioliitäntä

NFC

kyllä

Langaton lataus

ei

Valmiusaika

jopa 480 tuntia (3G)

Puheaika

jopa 12 tuntia (3G)

Navigointi

A-GPS

SIM-kortin tyyppi

nano-SIM-kortti

Mitat

152 x 77 x 7.99 mm

Paino

150 g

Muuta

Sormenjälkitunnistin