Apple iMac Pro 27
Apple iMac Pro 27

Apple iMac Pro 27

iMacit ovat tunnettuja suoritustehostaan ja uskomattoman tarkasta väririkkaasta näytöstään. Uusi iMac Pro ei todellakaan jää edeltäjiensä jalkoihin vaan jatkaa voittokulkua Applen historian tehokkaimpana ja edistyksellisempänä iMacina.

Apple iMac Pro 27 – huipputehoa ja viimeisteltyä designia

Yleinen kuvaus

  • Retina 5K -näyttö
  • Tehokone mammuttiprojekteihin
  • Ohut, tyylikäs muoto

Applen iMac Pro on uskomattoman tehokas 8 ytimen ja Turbo Boost -nopeutensa ansiosta. Se pystyy käsittelemään entistä enemmän dataa entistä nopeammin. Muokkaat siis kuvia, videoita, 3D-grafiikkaa tai muita isoja tiedostoja salamannopeasti. iMacilla voitkin käsitellä samanaikaisesti isoja 3D-projekteja ja pitää useita sovelluksia avoinna, eikä kone jumitu.

Upea ja erittäin tarkka 27 tuuman Retina 5K -näyttö toistaa värit huikean kirkkaina ja kuvat näyttävät todentuntuisilta katselukulmasta riippumatta. iMac Pron näyttöä ei olekaan turhaan kehuttu Applen parhaimmaksi. Pöytäkoneen ohut, yksiosainen muoto miellyttää vaativammankin katsojan silmää ja siitä tulee työpöydän design-esine.

Koneessa on huomioitu myös helppokäyttöisyys, sillä koko järjestelmä saa virtansa vain yhden kaapelin kautta. Sano siis hyvästit työpöydän johtokaaokselle. Liitäntämahdollisuudet ovat myös huipussaan ja voit rakentaa iMac Prosta tehotyöaseman. Sinun on mahdollista liittää koneeseen huippunopeiden Thunderbolt 3 -porttien avulla esimerkiksi lisänäyttöjä ja langattomien yhteyksien kautta lisälaitteita ilman kaapeleita.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuote

Apple iMac Pro

Tuotekoodi

MQ2Y2KS/A

Näyttö

27 tuuman Retina 5K -näyttö, 5120 x 2880 tarkkuus, tuki miljardille värille, 500 nitin kirkkaus ja laaja värinäyttö (P3) sekä Radeon Pro Vega 56 ‑näytönohjain, jossa 8 Gt HBM2-muistia

Prosessori

3,2 GHz 8-ytiminen Intel Xeon W -prosessori / Turbo Boost jopa 4.2 GHz

Keskusmuisti

32 Gt / enintään 128 Gt (2666 MHz DDR4)

Kiintolevy

1Tt SSD

Liitännät

4 x Thunderbolt 3/DisplayPort/USB-C 3.1 Gen2, 4 x USB 3.0 - Type A, 1 x LAN (10Gigabit Ethernet) - RJ-45, 1 x kuulokkeet/mikrofoni (mini-jack)

Yhteydet

Ethernet, Fast Ethernet, 2.5/5/10 Gigabit Ethernet, IEEE 802.11a/ac/b/g/n, Bluetooth 4.2

Muuta

FaceTime HD -kamera, sisältää Magic Keyboardin, Magic Mouse 2:n, virtajohdon ja Lightning-USB-kaapelin

Väri

Tähtiharmaa

Mitat (L x S x K)

65 x 20,3 x 51,6 cm

Paino

9,7 kg

Käyttöjärjestelmä

Apple OS X 10.13 High Sierra

Takuu

12 kk