Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta katso löydätkö sopivan vaihtoehdon muiden Apple-tietokoneiden joukosta.


Apple-tietokoneet

Apple Mac mini
Apple Mac mini

Apple Mac mini

Edullinen ja erittäin kompakti Apple Mac mini pitää huolen, että saat parhaimman tehon jokapäiväisestä työnteosta. Hallitset laitteella useita eri laiteyhdistelmiä ja pidät huolen, että työpöytäsi on varattu vain kaikkein tärkeimmälle.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Apple Mac mini

Yleinen kuvaus

  • WLAN-yhteys
  • Tyylikäs alumiinirunko
  • Kompakti muotoilu

Kompaktiin työskentelyyn suunniteltu Apple Mac mini on edullinen ja erittäin pienikokoinen pöytäkone. Saumaton, yhdestä alumiinipalasta työstetty kotelo ei vie työpöydältäsi tilaa muilta laitteilta. Laitteeseen on helppo liittää oma näyttö, näppäimistö ja hiiri, jonka jälkeen olet valmis työskentelyyn.

MacOS-käyttöjärjestelmä, neljännen sukupolven Intel -prosessori, Intel HD Graphics 5000- tai Intel Iris Graphcis -näytönohjain sekä muut monipuoliset liitännät tekevät Mac ministä täydellisen keskipisteen haluamallesi laiteyhdistelmälle.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

MGEM2KS/A (1,4 GHz i5-suoritin, 500GB HDD), MGEN2KS/A (2,6 GHz i5-suoritin, 1TB HDD)

Prosessori

1,4 GHz Dual-Core Intel Core i5 (Turbo Boost jopa 2,7GHz), Intel HD Graphics 5000 tai 2,6 GHz Dual-Core Intel Core i5 (Turbo Boost jopa 3,1 GHz), Intel Iris Graphics

Keskusmuisti

1,4 GHz -versiossa 4 GB (1600 MHz LPDDR3) ja 2,6 GHz -versiossa 8GB (1600 MHz LPDDR3)

Kiintolevy

1,4 GHz -versiossa 500GB HDD (5400 rpm) ja 2,6 GHz -versiossa 1TB HDD (5400 rpm)

Liitännät

USB3 x 4, virtaliitin, Gigabit Ethernet, SDXC-korttipaikka, ääni sisään, kuulokeliitin (3,5mm), infrapunavastaanotin, HDMI x 1, Thunderbolt2 x 2 joissa tuki Mini-DisplayPortille, VGA-lähdöille (vaatii erikseen myytävän sovittimen), DVI-lähdöille (vaatii erikseen myytävän sovittimen), sekä Dual-Link DVI-lähdöille (vaatii erikseen myytävän sovittimen)

Yhteydet

Gigabit Ethernet, WLAN (802.11b/g/n/ac), Bluetooth 4.0

Käyttöjärjestelmä

macOS Sierra

Väri

Hopea

Mitat

197 x 197 x 36 mm

Paino

1,20 kg

Takuu

12 kk

Muuta

Ei sisällä näppäimistöä tai hiirtä