Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta meillä on laaja joukko muita tietokoneita Applesta Microsoftiin!

Apple MacBook 12
Apple MacBook 12

Apple MacBook 12

Lennokkaan kevyt ja moniulotteinen MacBook on koonsa puolesta työlaukussa kulkeva kannettava. Tyylikkään ulkonäön sisään kätkeytyy koskettavia ominaisuuksia työskentelysi tehoksi. Koska MacBookin upea näyttö on energiatehokas ja sen suoritin on vaikuttavan vähävirtainen, kannettavaa on mahdollista käyttää aamusta iltaan ilman latausta.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Apple MacBook 12

Yleinen kuvaus

  • 12 tuuman Retina-näyttö
  • Edistyksellinen ohjauslevy
  • Uusimmat Wi-Fi- ja Bluetooth -yhteydet

Kevyt ja kompakti kannettava hiottuna häikäilettömällä tyylikkyydellä, sitä on Apple MacBook. 12 tuuman Retina-näytöltä ihailet työsi tuloksia ja pidät työskentelysi huippuluokassa. Kannettavan täysleveä näppäimistö on erittäin ohut sekä tarkka, tehden sen käyttämisestä ennen kokemattoman elämyksen.

Force Touch -ohjauslevy reagoi herkästi painalluksiin ja antaa lisäksi palautteena värinää niin vaadittaessa. Yhdessä Multi-Touch -eleiden kanssa olet kosketuksessa Maciisi lähemmin kuin koskaan, sormeasi nostamatta.

Edistykselliset Wi-Fi- ja Bluetooth-teknologiat, vähävirtainen ja tuulettimeton kuudennen sukupolven Intel-suoritin, energiatehokas 16:10 -kuvasuhteen näyttö ja 10 tunnin akunkesto pitävät huolen, että työskentelet MacBookillasi sujuvasti koko työpäivän ajan. Tehokkaan ja nopean flash-muistin ansiosta tärkeimmät tietosi ja ohjelmasi ovat aina avattavissa vain sormen napautuksella.

Suojaa uusi tietokoneesi verkon vaaroilta – nyt 1 kk 0 €!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Nyt 1 kk 0 € – vain verkosta tilattaessa! Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

MLH72KS/A (1,1GHz m3-suoritin, tähtiharmaa), MLH82KS/A (1,2GHz m5-suoritin, tähtiharmaa)

Retina-näyttö

12" LED-taustavalaistu IPS-tekniikalla (2304 x 1440, kirkas), Intel HD Graphics 515

Prosessori

1,1 GHz Dual-Core Intel Core m3 (Turbo Boost jopa 2,2GHz) tai 1,2 GHz Dual-Core Intel Core m5 (Turbo Boost jopa 2,7 GHz)

Keskusmuisti

8 GB (1866 MHz LPDDR3)

Kiintolevy

1,1 GHz versiossa integroitu 256 GB PCIe-flash ja 1,2 GHz versiossa integroitu 512 GB PCIe-flash

Liitännät

USB-C x 1, joissa tuki lataamiselle, DisplayPortille 1.2, 1. sukupolven USB 3.1, VGA-lähtö (vaatii erikseen myytävän sovittimen) ja HDMI-lähtö (vaatii erikseen myytävän sovittimen). 480p FaceTime -kamera, stereokaiuttimet, kaksi mikrofonia ja audio-out (3,5mm)

Yhteydet

WLAN (802.11b/g/n/ac), BT 4.0


Väri

Tähtiharmaa

Mitat

280,5 x 196,5 x 3,5-13,1 mm

Paino

1,37 kg

Akkukesto

Jopa 10 tuntia (riippuen käytöstä)

Käyttöjärjestelmä

macOS Sierra

Takuu

12 kk

Muuta

Taustavalaistu näppäimistö, Force Touch -ohjauslevy (voimaklikkaukset, kiihdyttimet, painallusherkkä piirtäminen ja Multi-Touch -eleet)