Asus ZenFone 4 Pro - Puhelin tehokkaaseen työskentelyyn

Yleinen kuvaus

  • 6 Gt:n RAM- eli käyttömuisti
  • Kaksoiskamera 10-kertaisella zoomilla
  • Qualcomm NPE -tekoälytekniikka

Ensiluokkaiseen ja nopeaan työskentelyyn luotu ASUS ZenFone 4 Pro on tehopuhelin, jolla järeämmätkin sovellukset ovat käytössäsi nopeasti ja sulavasti. Reipas 128 Gt:n SSD-tallennustila ja jopa 6 Gt:n RAM- eli käyttömuisti huolehtivat yhdessä, että puhelimen suorituskyky vastaa vaativammankin käyttäjän odotuksia. ZenFone 4 Pron sisällä työskentelee myös 10 nanometrin tekniikkaan perustuva Qualcomm Snappdragon 835 -lippulaivasuortin tarjoten puhelimelle potkua läpi työpäivän.

Mobiililaitteella kuvaaminen on viety ASUS ZenFone 4 Prossa aivan uudelle tasolle mm. kaksoiskameralla, Sony IMX362-kennolla, jossa on suuri f/1,7-aukko ja jopa kymmenkertaisella zoomilla. Puhelimen kameroilla otat laadukkaita valokuvia myös heikossakin valaistuksessa ja etukameran nopealla automaattitarkennuksella selfiesi pysyvät tarkkoina ja terävinä.

Uuden ASUS ZenUI 4.0 -käyttöliittymän myötä ZenFonen sovellukset käynnistyvät aiempaa nopeammin ja sulavammin. Edistyksellistä tekoälyä hyödyntävä Galleria-sovellus on varustettu kasvojentunnistuksella, joka tunnistaa automaattisesti kuvissasi esiintyvät henkilöt ja järjestää kuvasi näppärästi katseltavaksi. Twin Apps -sovelluksella voit asentaa yhdestä sovelluksesta kaksi kopiota, jotta voit kirjautua näihin kahdella eri käyttäjätilillä samanaikaisesti. Page Marker -sovelluksen avulla taas tallennat sinulle tärkeimpiä artikkeleita ja verkkosivuja helposti myöhempää käyttöä varten.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Asus ZenFone 4 Pro täältä >>

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.