Asus ZenFone 4 Pro
Asus ZenFone 4 Pro

Asus ZenFone 4 Pro

Tehokas työläinen valitsee puhelimekseen Asus ZenFone 4 Pro:n.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Asus ZenFone 4 Pro - Puhelin tehokkaaseen työskentelyyn

Yleinen kuvaus

  • 6 Gt:n RAM- eli käyttömuisti
  • Kaksoiskamera 10-kertaisella zoomilla
  • Qualcomm NPE -tekoälytekniikka
 
Ensiluokkaiseen ja nopeaan työskentelyyn luotu ASUS ZenFone 4 Pro on tehopuhelin, jolla järeämmätkin sovellukset ovat käytössäsi nopeasti ja sulavasti. Reipas 128 Gt:n SSD-tallennustila ja jopa 6 Gt:n RAM- eli käyttömuisti huolehtivat yhdessä, että puhelimen suorituskyky vastaa vaativammankin käyttäjän odotuksia. ZenFone 4 Pron sisällä työskentelee myös 10 nanometrin tekniikkaan perustuva Qualcomm Snappdragon 835 -lippulaivasuortin tarjoten puhelimelle potkua läpi työpäivän.
 
Mobiililaitteella kuvaaminen on viety ASUS ZenFone 4 Prossa aivan uudelle tasolle mm. kaksoiskameralla, Sony IMX362-kennolla, jossa on suuri f/1,7-aukko ja jopa kymmenkertaisella zoomilla. Puhelimen kameroilla otat laadukkaita valokuvia myös heikossakin valaistuksessa ja etukameran nopealla automaattitarkennuksella selfiesi pysyvät tarkkoina ja terävinä.
 
Uuden ASUS ZenUI 4.0 -käyttöliittymän myötä ZenFonen sovellukset käynnistyvät aiempaa nopeammin ja sulavammin. Edistyksellistä tekoälyä hyödyntävä Galleria-sovellus on varustettu kasvojentunnistuksella, joka tunnistaa automaattisesti kuvissasi esiintyvät henkilöt ja järjestää kuvasi näppärästi katseltavaksi. Twin Apps -sovelluksella voit asentaa yhdestä sovelluksesta kaksi kopiota, jotta voit kirjautua näihin kahdella eri käyttäjätilillä samanaikaisesti. Page Marker -sovelluksen avulla taas tallennat sinulle tärkeimpiä artikkeleita ja verkkosivuja helposti myöhempää käyttöä varten.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Asus ZenFone 4 Pro täältä >>

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

5,5 tuuman Super AMOLED -näyttö, resoluutio 1920 x 1080
 

Käyttöjärjestelmä

Android 7.1.1. (Nougat)
 

Muisti

64 tai 128 Gt:n sisäinen tallennustila ja paikka jopa 256 Gt:n muistikortille (käyttää toista SIM-korttipaikkaa), 6 Gt:n RAM- eli käyttömuisti
 

Suoritin

64-bittinen Qualcomm Snapdragon 835
 

Kamera

16 megapikseliä, Sony IMX351 -sensori, nopea vaiheautomaattitarkennus, 2-kertainen optinen zoomi, 50 mm:n polttoväli, muotokuvatila, f/1.7, pro-tila, raw-tuki, etukamerassa nopea vaiheautomaattitarkennus, Sony IMX351 -sensori, f/1.9, 140 asteen panoraama, elektroninen kuvanvakain, 2-kertainen valonherkkyys, 4K-video
 

Akku

3600 mAh

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G-yhteydelle
 

Yhteydet ja liitännät

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac-tuella, 3,5 mm:n audioliitäntä, NFC
 

SIM-kortti

2 SIM-korttipaikkaa: Nano + Nano-SIM / MicroSD-muistikorttipaikka
 

Muuta

GPS-, GLONASS, sormenjälkitunnistin, pikalataus
 

Mitat

156,9 x 75,6 x 7,6 mm
 

Paino

175 g
 

Takuu

24 kk