Asus ZenFone 4 Selfie Pro
Asus ZenFone 4 Selfie Pro

Asus ZenFone 4 Selfie Pro

Asus ZenFone 4 Selfie Pro:lla otat huipputason selfiet.

Asus ZenFone 4 Selfie Pro - Sosiaalisen median huipputyökalu

Yleinen kuvaus

  • 4K-selfievideot
  • Edistyksellinen etukamerajärjestelmä
  • 5,5 tuuman AMOLED-näyttö

Sosiaalisen median tehokäyttäjälle tai sen ammattilaiselle suunniteltu ASUS Zenfone 4 Selfie Pro on puhelin, jolla selfien kuvaaminen olosuhteessa kuin olosuhteessa on huippulaatuista. Puhelimen SuperPixel -teknologiaa hyödyntäen ikuistat uskomattoman yksityiskohtaisia 4K-selfievideoita ja muotokuvatoiminnolla teet selfiestäsi dynaamisen ja eloisan.

ZenFone 4 Selfie Pron etukamerajärjestelmä on maailman edistyksellisin Sony IMX362 Dual Pixel -kuvakennolla, joka kätkee sisäänsä kaksinkertaisen määrän valodiodeja perinteisiin kennoihin verrattuna. Etukamerassa on myös 120 asteen laajakulmaoptiikka, jolla saat napattua selfiesi mukaan myös maailman ympärilläsi.

Uudessa ASUS ZenUI 4.0 -käyttöliittymässä on mm. täysin uusi ulkoasu, minimoidut animaatiot ja sovellusten pikakäynnistys. Näin olet varma, että pääset sosiaalisen median sovelluksiisi sisään nopeammin ja sulavammin kuin aiemmilla ZenFoneilla. Halutessasi kirjautua sisään eri käyttäjätileillä samanaikaisesti samaan sovellukseen, voit asentaa haluamastasi sovelluksesta kaksi kopiota Twin Apps -sovelluksen kautta. Myös paikat kahdelle SIM-kortille tekevät hyvää jakoa työ- ja vapaa-ajan toiminnoille.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Asus ZenFone 4 Selfie Pro >>

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

5,5 tuuman AMOLED-näyttö, resoluutio 1920 x 1080

Käyttöjärjestelmä

Android 7.0 (Nougat)

Muisti

64 Gt:n sisäinen tallennustila ja paikka jopa 256 Gt:n muistikortille (käyttää toista SIM-korttipaikkaa), 4 Gt:n RAM- eli käyttömuisti

Suoritin

64-bittinen Qualcomm Snapdragon 625

Kamera

16 megapikseliä, Sony IMX362 -kenno, f/1.8, ASUS SuperPixel -tekniikka, kaksois-led-salama, elektroninen kuvanvakain, 12 megapikselin kaksoisetukamerat, Sony IMX362 Dual Pixel -kuvakenno, tallenna jopa 24 megapikselin kuvia, f/1.8, 120 asteen laajakulma, erilaisia filttereitä, 4K-video sekä pää- että etukamerassa

Akku

3000 mAh

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G-yhteydelle

Yhteydet ja liitännät

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac-tuella, 3,5 mm:n audioliitäntä, Bluetooth 4.2

SIM-kortti

2 SIM-korttipaikkaa: Nano + Nano-SIM / MicroSD-muistikorttipaikka

Navigaatio

GPS-, GLONASS, BDS, GALILEO

Mitat

154,02 x 74,83 x 6,85 mm

Paino

147 g

Takuu

24 kk