Asus ZenFone AR
Asus ZenFone AR

Asus ZenFone AR

Visuaalisen alan ammattilaisen unelmapuhelin Asus ZenFone AR vie käyttäjänsä virtuaalitodellisuuteen, jossa vain taivas on rajana. Uskomattomia ominaisuuksia sisältävä puhelin kulkee pienen kokonsa vuoksi taskussasi, mutta siellä sitä tuskin haluat piilotella puhelimen silmiä hivelevän muotoilun vuoksi.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Asus ZenFone AR - Virtuaalitodellisuuden ulottuvuudet taskussasi

Yleinen kuvaus

  • Tuki virtuaalitodellisuudelle
  • Jopa 23 megapikselin kamera
  • Kaksi SIM-korttipaikkaa

Virtuaalitodellisuus on saapunut älypuhelimiin! Asus ZenFone AR on tehty yhteistyössä Googlen kanssa ja siinä on tuki Tango- ja Daydream-tekniikoille. Daydream tarjoaa tuen virtuaalitodellisuudelle (VR), ja Tango taasen mahdollistaa aidon maailman ja virtuaalisten elementtien yhdistämisen eli laajennetun todellisuuden (AR).

Google Tangon AR-tekniikan avulla pystyt olemaan vuorovaikutuksessa virtuaalisten esineiden kanssa. Tämä mahdollistaa lukemattomia uusia ja mielenkiintoisia tapoja niin työskentelyyn kuin huvikäyttöön. Visuaalisen alan ammattilaisille puhelin tuo täydellisen uuden ajan ulottuvuuden asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen.

Asus Zenfone AR on varustettu kolmella eri takakameralla - yksi mittaa liikettä, toinen mittaa syvyyttä ja korkearesoluutioinen 23 megapikselin kamera pystyy luomaan kolmiulotteisen mallinnuksen ympäristöstä. Se näkee maailman aivan kuten mekin ja pystyy täten luomaan lisätyn todellisuuden (Augmented Reality).

Zenfone AR:ssa on 6 gigan keskusmuisti, joten se on täydellinen VR- sekä AR-käyttöön ja suoriutuu myös ohjelmien moniajosta ja peleistä vaivatta. Lisäksi se tarjoaa korkean resoluution äänentoistoa, joten hyvät soundit viimeistelevät virtuaaliset elämyksesi.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Zenfone AR 

Suojaa uusi puhelimesi verkon vaaroilta – alk. 2,80 €/kk
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

5,7 tuuman Super AMOLED -näyttö, resoluutio 1440 x 2560 pikseliä
 

Kamera

23 megapikselin pääkamera, f/2.0 aukko, Auto Focus, optinen ja elektroninen kuvanvakain, 4K-video, liikettä seuraava kamera ja syvyyttä infrapunaprojektorin avustamana mittaava kamera 8 megapikselin etukamera, f/2.0 aukko, laajakuva ja monipuoliset selfie-asetukset

Muisti

128 Gt sisäinen tallennustila ja paikka jopa 256 Gt:n muistikortille, 6 Gt käyttömuisti eli RAM-muisti, 100 Gt Google Drive -tilaa (2 vuotta), tiedonsiirron maksiminopeus, tuki nopealle 4G-yhteydelle

Muuta

Sormenjälkilukija

Akku

3300 mAh, pikalataus

Käyttöjärjestelmä

Android 7.0 (Asus ZenUI 3.0). Tuki Googlen Tango- ja Daydream-alustoille virtuaalista todellisuutta varten

Suoritin

Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821

SIM-kortti

2 SIM-korttipaikkaa: Nano + Nano-SIM / MicroSD-muistikorttipaikka

Yhteydet ja liitännät

WLAN 802.11 a/b/g/n/ac-tuella, Bluetooth V 4.2., 3,5 mm audioliitäntä

Mitat

158,7 x 77,7 x 9 mm

Paino

170 g

Valmistajan takuu

24 kk