Tarjous - Säästä 11,70 €

BACtrack Mobile -alkometri
BACtrack Mobile -alkometri

BACtrack Mobile -alkometri

Tarjous
Markkinoiden ensimmäinen mobiilialkometri mahtuu pienen kokonsa vuoksi helposti mukaan työreissuille. BACtrack Mobile ladataan USB-kaapelilla ja tarvitsee toimiakseen älypuhelimen, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä. Ohjelma opastaa selkeästi ja graafisesti milloin puhalletaan. Puhalluksen jälkeen laite analysoi hengitysilman ja antaa tarkat tulokset 0,00 promillesta aina 4,0 promilleen.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

BACtrack Mobile -alkometri

Yleinen kuvaus

  • Kätevä, pienikokoinen mobiilialkometri
  • Toimii älypuhelimen kanssa
  • Antaa tarkat tulokset

Hyödynnä tarjous ja säästä 11,70 €. Norm. hinta 100,70 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.


BACtrack Mobile on markkinoiden ensimmäinen mobiilialkometri. Sen toiminta perustuu älypuhelimeen asennettavaan Appsiin, minkä vuoksi BACtrack Mobile ei tarvitse omaa näyttöä. Alkometri onkin todella pienikokoinen ja mahtuu kätevästi mukaan työreissuille. Laitteen polttokennoantureihin perustuva tekniikka takaa ammattimaisen tarkkuuden, ja sille on myönnetty VTT Expert Servicen kalibrointitodistus.

BACtrack Mobile -alkometri ladataan USB-kaapelilla ja se tarvitsee toimiakseen älypuhelimen, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä. Ohjelma opastaa selkeästi ja graafisesti milloin puhalletaan. Puhalluksen jälkeen laite analysoi hengitysilman ja puhelimen näytölle ilmestyy lukema, joka antaa tarkat tulokset 0,00 promillesta aina 4,0 promilleen. Laitteessa on pitkäkestoinen ladattava Lithium Ion -akku, joka pitää alkometrin hereillä pitkilläkin reissuilla. Pakkaukseen kuuluu suojapussi.

Tuotekoodi: BT-M5

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä

Android- ja iOS-yhteensopiva

Mittausväli

0,00-4,00 promillea

Akku

Pitkäkestoinen Lithium Ion


Lataus

USB-kaapeli