Tarjous - Säästä 91 €

Beats Solo Pro -langattomat kuulokkeet
Beats Solo Pro -langattomat kuulokkeet

Beats Solo Pro -langattomat kuulokkeet

Tarjous
Uppoudu kuuntelemaasi musiikkiin tai keskity tärkeisiin puheluihin rauhassa ilman taustan häiritseviä ääniä. Langattomissa Bluetooth-kuulokkeissa on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka takaa, että keskustelu tai liikenteen häly eivät häiritse keskittymistäsi.

Beats Solo Pro -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Langattomat kuulokkeet
  • Aktiivinen taustamelun vaimennus
  • Tyylikäs ja ergonominen muotoilu
  • Akunkesto jopa 22 tuntia

Hyödynnä tarjous ja säästä 91 €. Norm. hinta 241 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Beats Solo Pro -kuulokkeiden kanssa voit uppoutua kuuntelemaasi musiikkiin tai keskittyä puheluihin rauhassa ilman taustan häiritseviä ääniä. Langattomissa Bluetooth-kuulokkeissa on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka takaa, että keskustelu tai liikenteen häly eivät häiritse keskittymistäsi.

Langattomuus vapauttaa sinut johdoista, ja Bluetooth-tekniikan ansiosta puhelut ovat laadukkaita ja toimivat luotettavasti joka paikassa. Sisäänrakennettu mikrofoni toistaa puheen selkeänä ja kirkkaana. Voit vastata puheluihin, ohittaa kappaleita tai säätää äänenvoimakkuutta suoraan kuulokkeiden kupista. Sinun ei tarvitse riisua kuulokkeita, kun haluat keskustella ja kuulla taustaäänet - taustamelun vaimennus kytkeytyy pois päältä suoraan kuulokkeiden painikkeista.

Akun loppumisesta ei tarvitse murehtia. Beats Solo Pro -kuulokkeet kestävät käytössä jopa 22 tuntia. Kiireisenä päivänä pelastaa pikalataus, jolla saat kymmenen minuutin latauksella kuulokkeisiin lisää virtaa taas kolmeksi tunniksi. Kokoontaittuvat kuulokkeet kulkevat helposti mukana ja ne on helppo ottaa käyttöön taittamalla kuulokkeiden kupit auki.

Tekniset-tiedot

Muoto

On-Ear-kuulokkeet

Mitat

179 mm

Paino

267 g

Yhteydet

Bluetooth

Akku

Ladattava Lithium Ion -akku. Akunkesto jopa 22 tuntia.

Pakkauksen sisältö

Langattomat Solo Pro -kuulokkeet,

kotelo,

Lightning-USB-A-latauskaapeli,

pikaopas,

takuutodistus

Tuotekoodit

MRJ62ZM/A musta

MRJ82ZM/A harmaa

MRJ72ZM/A kermanvaalea

MRJA2ZM/A sininen matta

MRJC2ZM/A punainen matta