Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta katso löydätkö sopivan vaihtoehdon muiden Caterpillar-puhelinten joukosta.


Caterpillar CAT B30 Dual-SIM
Caterpillar CAT B30 Dual-SIM

Caterpillar CAT B30 Dual-SIM

Sitkeä ja luotettava Caterpillar CAT B30 on rakennettu selviytymään haastavissa työolosuhteissa. Veden-, pölyn- ja pudotuksenkestävä 3G-puhelin pärjää vaikka talvipakkasissa rakennustyömaalla. CAT B30:ssa on fyysinen näppäimistö, turvalamppu, kamera, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä sekä muistikorttipaikka, ja sen akku tarjoaa jopa 6 tuntia yhtäjaksoista puheaikaa.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Caterpillar CAT B30 – parhaimmillaan kestävyyden rajoilla

Yleinen kuvaus

  • Sitkeyttä vaikka rakennustyömaalle
  • Kumipinta ja naarmuuntumaton näyttö
  • Veden-, pölyn- ja pudotuksenkestävä
  • 3G-yhteydet

Sitkeä ja luotettava Caterpillar CAT B30 on rakennettu selviytymään haastavissa työolosuhteissa. Pudota se kovalle betonille tai vesisankoon, ja jatka sen jälkeen käyttöä – CAT B30 säilyy ehjänä jopa 1,8 metrin pudotuksesta ja 30 minuutin uiskentelusta metrin syvyisessä vedessä.

Panssarina CAT B30:n päällä on täydellisen pölysuojattu kumipinta ja kilpenä naarmuuntumaton näyttö, jotka ovat loistavat aseet äärimmäistä kestävyyttä vaativaan käyttöön. B30 sietää sekä kuumaa (55 °C) että kylmää (-25 °C), se siis pärjää jopa Suomen säissä.

Pyöreän ja helppokäyttöisen rakenteen sisuksista löytyvät myös sellaiset hyödylliset perusominaisuudet kuin 3G-yhteyksien tuki, 2 megapikselin kamera, 6 tunnin puheaika, turvalamppu, muistikorttipaikka sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Fyysisellä näppäimistöllä naputtelet viestit ja valitset puhelut asteen helpommin vaikka hanskat kädessä.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

2 tuuman QCIF-näyttö

Resoluutio

176 x 220 pikseliä

Käyttöjärjestelmä

Valmistajan oma

Näppäimistö

Kyllä, fyysinen näppäimistö

Muisti

1 Gt sisäinen tallennustila, 256 MB RAM- eli käyttömuisti, paikka jopa 16 Gt:n microSD-muistikortille

Suoritin

Spreadtrum 7701

Kamera

2 megapikselin pääkamera

Videokuvaus

Kyllä

Akkukapasiteetti

1000 mAh

Navigointi

Ei

Verkko

GSM (850 / 900 / 1800 / 1900 MHz), 3G (850 / 900 / 1900 / 2100 MHz)


Yhteydet ja liitännät

Micro-USB 2.0, USB-OTG, Bluetooth 2.1, audioliitäntä 3,5 mm

Valmiusaika

Jopa 10 päivää

Puheaika

Jopa 6 h

SIM-kortin tyyppi

Mikro-SIM, Dual-SIM (kaksi SIM-korttipaikkaa)

Mitat

118 x 54 x 16 mm

Paino

105 g

Muuta

IP67-luokitus: täydellinen suojaus pölyltä, kestää hetkellisen upotuksen veteen (jopa 30 minuuttia metrin syvyydessä), kestää pudotuksen jopa 1,8 metrin korkeudelta