DJI OM5 Gimbaali
DJI OM5 Gimbaali

DJI OM5 Gimbaali

DJI OM5 Gimbaalin avulla teet kuvistasi vakaampia ja saat monipuolisempia kuvausmahdollisuuksia eri tilanteisiin. Erinomainen kiinnitysmekanismi suojaa puhelintasi ja 215 millimetrin teleskooppinen jatkovarsi mahdollistaa erilaisia kuvakulmia aktiivisimpiinkin kuvaushetkiin.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

DJI OM5 Gimbaali -kuvanvakaaja

Yleinen kuvaus

  • ActiveTrack 4.0 -automaattiseuranta
  • ShotGuides-toiminto tarjoaa kuvaamiseen vinkkejä
  • Sisäänrakennettu teleskooppivarsi - jopa 215 mm lisäpituutta
DJI OM 5 -gimbaali älypuhelimille helpottaa kuvaamista ja tuo luovuutta käyttäjälleen. Uudistettu kiinnitysmekanismi, ulottuvuutta lisäävä jatkovarsi, entistä pienempi koko ja uudet kuvaustilat parantavat valokuviasi huomattavasti. Kämmenelle sopivassa DJI OM 5 -gimbaalissa on uudestaan kehitetty magneettinen kiinnitysmekanismi, joka ulottuu älypuhelimen suojakuorien yli paremman pidon ja suojan saavuttamiseksi ja on yhteensopiva useampien älypuhelinmallien kanssa kuin edeltäjänsä. DJI OM 5 sisältää myös 215 millimetrin teleskooppisen jatkovarren, joka mahdollistaa uudenlaisia kuvakulmia ja kuvausmahdollisuuksia sisällön luomiseen. Kahvaan on lisätty myös uusi painike, jolla voi käyttää ja hallita käsivakaimen toimintoja entistä helpommin.

Tärkeät hetket voi tallentaa tasaisesti ja vakaasti DJI OM 5:n kolmiakselisen vakautustekniikan avulla, jolla voi helposti kuvata jopa liikkumisen yhteydessä. ShotGuides-ominaisuus tarjoaa 30 esiasetettua kuvausopasta gimbaalin omistajalle. Lisäksi se tukee automaattista editointia helposti viimeisteltyjä videoita varten. ActiveTrack 4.0 -kohteenseuranta tukee kolminkertaista zoomausta jopa viiden metrin sekuntinopeudella ja tunnistaa sekä seuraa kohdettaan tarkasti myös kovemmassakin vauhdissa. DJI OM 5 gimbaalille on myös puhelinsovellus käyttöä helpottamaan, jolla esiohjelmoitujen kuvaustilojen tukemana nappaat entistä parempia kuvia.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

CP.OS.00000167.01 Harmaa CP.OS.00000160.01 Valkoinen

Akku

1000 mAh (18650 Li-ion)

Toiminta-aika

6 tuntia

Latausaika

2,5 tuntia

Mitat ja paino

7.70 x 19.70 x 11.30 cm
410 g

Käyttölämpötila

0 - 40 °C

Paketin sisältö

DJI OM 5
DJI OM Magnetic Phone Clamp 2 -magneettinen puhelinpidike
Integroitava kolmijalka
Virtajohto
Säilytyspussi
Ranneke

Muuta

Käsikahvan pohjassa 1/4" kameraruuvikierre

Takuu

24kk