Erifon pöytä-GSM 3G
Erifon pöytä-GSM 3G

Erifon pöytä-GSM 3G

Perinteisen lankapuhelimen helppokäyttöisyyden, sekä matkapuhelimen edut yhdistävä Erifonin pöytä-GSM sopii erinomaisesti käyttötarkoituksiin joissa puhelinta ei juuri tarvitse liikutella paikasta toiseen. 3G- ja GSM-yhteyksiä tukeva puhelin toimii ladattavan akkunsa ansiosta myös tarvittaessa täysin langattomasti.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Erifon pöytä-GSM 3G - kännykkä perinteisen lankapuhelimen muodossa

Yleinen kuvaus

  • Käytä langattomasti tai yhdistä pistokkeeseen
  • Erinomainen kuuluvuus TNC-antennilla
  • Taustavalaistu LCD-näyttö
 
Perinteisen pöytämallisen lankapuhelimen selkeys ja helppokäyttöisyys yhdistettynä matkapuhelimen ominaisuuksiin. Normaalin SIM-kortin kanssa yhteensopiva Erifonin pöytä-GSM on omiaan käytössä jossa yksinkertaisen selkeä käytettävyys on valttia, eikä puhelinta juurikaan tarvitse liikutella paikasta toiseen.

Pöytä-GSM on mahdollista kiinnittää seinään, sekä virtajohdon avulla sitä voi pitää jatkuvasti yhdistettynä sähköpistokkeeseen ilman huolta akun loppumisesta. Laitteessa olevan akun ansiosta täysin langatonkin käyttö on mahdollista, tarjoten jopa 4 tunnin puheajan yhdellä latauksella.

Taustavalaistulta näytöltä on kätevä tarkistaa sekä lähettää tekstiviestit, tai käyttää vaikkapa laskinta. Näyttö kertoo kalenteritietojen ohella myös akun varauksen sekä signaalin vahvuuden. Parhaan mahdollisen kuuluvuuden varmistamiseksi laitteessa on erillinen, naarasliittimellä varustettu TNC-antenni.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä

Tekniset tiedot

Kieli

Suomi (oletus), englanti, ruotsi, norja, tanska, italia, puola, eesti

Ominaisuudet

Pikavalinta, soitonsiirto, koputus, 600 puhelinnumeron tallennus, 100:n soitetun/vastatun/vastaamattoman puhelun muisti, 150 SMS-tekstiviestin tallennus, luurin ja kaiuttimen äänentason säätö, 10 soittoääntä ja hälytysääntä, 5 tekstiviestiääntä, pikanäppäimet

Taajuudet

2G: GSM 900/1800
3G: WCDMA900/2100MHz

Akku

800 mAh litiumion, 4.2 V, puheaika jopa 4 h, valmiusaika jopa 72 h

Näyttö

2,4 tuuman LCD-näyttö, resoluutio 128 x 64 pikseliä

SIM-kortti

Mini-SIM (normaali SIM-kortti)

Liitännät

TNC-antennipaikka (uros), mahdollisuus liittää kuulokkeet U10-kaapelilla

Mitat

200 x 175 x 65 mm

Paino

523 g

Takuu

Valmistajan takuu 24 kk

Tuotekoodi

132-2100