F-Secure F-Secure Sense -tietoturvareititin
F-Secure F-Secure Sense -tietoturvareititin

F-Secure F-Secure Sense -tietoturvareititin

Tyylikäs tietoturvareititin on täydellinen ratkaisu työpaikan tai kotitoimiston turvalliseen ja nopeaan nettiyhteyteen. Kätevän Sense-sovelluksen kautta laitteen ohjeistettu käyttöönotto sujuu helposti, ja automaattisten päivitysten ansiosta reitittimen ohjelmisto on aina ajan tasalla.

F-Secure Sense - nopea ja helppokäyttöinen tietoturvareititin

Yleinen kuvaus

  • Neljän antennin muodostama vahva langaton verkko
  • Aina ajan tasalla oleva älykäs Sense-tietoturvatekniikka
  • Yksinkertainen käyttöönotto

Tyylikkäästä muotoilustaan Design from Finland -merkin ansainnut F-Secure Sense on täydellinen ratkaisu turvalliseen ja nopeaan nettiyhteyteen. Äärimmäisen helposti asennettava reititin päivittää ohjelmistonsa säännöllisesti, ja huolehtii luotettavan suojan kaikille verkossasi oleville älyominaisuuksin varustetuille laitteille.

Tietokoneiden ja puhelimien ohella modernit televisiot, älykodinkoneet ja pelikonsolit ovat entistä alttiimpia verkossa vaaniville vaaroille, joten suojautuminen on ajankohtaisempaa kuin koskaan. Älykäs F-Secure Sense -tekniikka havaitsee nettiin kytkemäsi laitteet, ja mukauttaa suojauskeinonsa niiden ominaisuuksien mukaan.

Laitteen neljä sisäistä antennia takaavat vahvan verkkosignaalin langattomaan WLAN-käyttöön, ja kahden eri taajuuden käyttö mahdollistaa joko laajemman kantaman (2,4 GHz) tai nopeamman yhteyden (5 GHz).

Oletko kuluttaja? Tilaa F-Secure Sense >

Tekniset tiedot

Tuote

F-Secure Sense

Tuotekoodi

FCHXBRQN001G2

Suoritin

1 GHz Dual-core

Muisti

512 Mt DDR3, 1 Gt Flash

Yhteydet

WLAN: IEEE 802.11a/b/g/n/ac 2,4 GHz, 5 GHz, AC 1750, LAN: kolme RJ45 Ethernet 10/100/1000 Mbps, WAN: yksi RJ45 Ethernet 10/100/1000 Mbps, Bluetooth 4.0 & BT LE

Liitännät

USB 3.0

Muuta

Led-näyttö, neljä sisäistä antennia

Mitat

217 x 125 x 90 mm

Paino

720 g

Laitteistovaatimukset

Laajakaistanopeuksinen Internet-yhteys. F-Secure Sense -sovelluksen käyttö mobiililaitteessa: iOS 9 tai uudempi (iPad 2:ta ei tueta), Android 5.0 tai uudempi, Bluetooth 4.0 (BLE), WPA2-salauksen tuki. Ylimääräisiä suojausominaisuuksia saatavilla alustoille Windows 7 (SP1 ja uudemmat, 32 ja 64bit), macOS (10.10 ja uudemmat) sekä Android.

Huom! Tuotepaketti voi olla avattu ja laitetta testikäytetty. Kaikilla laitteilla on kuitenkin täysi valmistajan takuu 24 kk.