Garmin Dash Cam 56 -kojelautakamera
Garmin Dash Cam 56 -kojelautakamera

Garmin Dash Cam 56 -kojelautakamera

Garmin Dash Cam 56 - kojelautakameralla kuvaat koko ympäristösi ajon aikana. Kamera on varustettu 1440p:n kuvatarkkuudella ja laajalla 140 asteen katselukulmalla. Kuljettajan hälytykset parantavat tilannetietoisuutta esimerkiksi törmäys- ja kaistanvaihtohälytyksillä. Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyden ansiosta muokkaat ja jaat helposti tallennettua materiaalia.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Garmin Dash Cam 56 -kojelautakamera

Yleinen kuvaus

  • Jopa 140 asteen katselukulma
  • Automaattinen videoleikkeiden tallennus HD-kameralla
  • Tilannetietoisuutta parantavat kuljettajan hälytykset
  • Ääniohjaus
Garmin Dash Cam 56 - kojelautakameralla kuvaat koko ympäristösi ajon aikana. Kamera on varustettu 1440p:n kuvatarkkuudella ja laajalla 140 asteen katselukulmalla. Halutessasi kuvaat samanaikaisesti ajoneuvon edestä, takaa ja sivuilta lisäkameroiden avulla.

Garmin Dash Cam 56 - kojelautakamera tallentaa mahdolliset tapahtumat videoleikkeinä automaattisesti. Yksityiskohtaisten aika- ja GPS-sijaintitietojen ansiosta tiedät tapahtumapaikat ja -ajat tarkasti. Ääniohjauksella ohjaat helposti kameraa aloittamaan tai lopettamaan tallennuksen. Voit toistaa materiaalia suoraan kojelautakameran näytössä tai puhelimen Garmin Drive -sovelluksella.

Kuljettajan hälytykset parantavat tilannetietoisuutta esimerkiksi törmäys- ja kaistanvaihtohälytyksillä. Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyden ansiosta muokkaat ja jaat helposti tallennettua materiaalia.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

010-02231-11

Kamera

HD - kuvatarkkuus 1440 p -140 asteen katselukulma

Yhteydet

Bluetooth, WiFi

Ominaisuudet

Liikennevalojen ja nopeusvalvontakameroiden sijaintihälytys, Garmin Clarity HDR-tarkennus, Garmin Drive-sovellus, Tuki 8-256 gigatavun:n microSDHC-kortille

Pakkaus sisältää

Garmin Dash Cam 56, magneettinen teline, 2 x USB-kaapeli (4m ja 1,5m), USB-kaksoismuuntaja

Mitat

5,62 x 4,05 x 2,14 cm

Näyttö

320 x 240 pikselin LCD-värinäyttö

Paino

59,5 g

Akunkesto

30 minuuttia