Garmin Fenix 6 Pro -urheilukello
Garmin Fenix 6 Pro -urheilukello

Garmin Fenix 6 Pro -urheilukello

Lisää harjoituksiisi esimerkiksi karttoja, musiikkia ja tahditus. Tahdistuksen avulla liikkuminen erityyppisissä maastoissa helpottuu sekä antaa sinulle lisää haasteita.

Garmin Fenix 6 Pro -urheilukello – tavoitteelliseen treenaamiseen

Yleinen kuvaus

  • Rannesykemittaus
  • PacePro-ominaisuus juoksun tahdistamiseen
  • Esiladattuja laskettelu- ja golfkenttäkarttoja

Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys ja Yhdysvaltain sotilasstandardien mukainen kello pysyy mukanasi rankemmassakin lajissa. Kellon dynaaminen PacePro-ominaisuus tahdistaa menoasi muuttuvissa maastoissa. Lisäämällä harjoitukseesi karttoja tai musiikkia, nousee harjoittelusi uudelle tasolle.

Fenix 6 Pro -kelloon on esiladattu yli 2000 laskettelukeskuksen laskettelukartat, joten voit jo ennen laskettelumatkaa suunnitella matkaasi. Jos golf on lajisi, löydät jopa yli 41000 golfkentän täysväriset CourseView-kartat eri puolilta maailmaa. Kellossa on valmiiksi useita erilaisia lajiprofiileita, joista valita juuri omaan harjoitukseesi sopiva.

Liikunnan lisäksi monipuolisella kellolla seuraat muutakin elämääsi tarkasti. Yhdistämällä kellosi puhelimeen saat tiedot saapuvista viesteistä, hälytyksistä ja ilmoituksista suoraan ranteeseesi ja pysyt päivän menoissa mukana. Energianseurannalla puolestaan seuraat ja huolehdit, että stressitasosi pysyy oikealla tasolla, saat tarpeeksi unta ja palaudut arjessa. Ladattavan litiumakun akunkesto on jopa 14 päivää älykellotilassa, 10 tuntia GPS-tilassa (kun musiikki käytössä) ja enintään 48 päivää akunsäästötilassa.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Garmin Fenix 6 Pro -urheilukello

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

010-02158-02

Näytön koko

1,3 tuumaa, 260 x 260 pikseliä

Paino

83 g

Toiminnot

Rannesykeanturi, GPS, GLONASS, Galileo, PulseOX -anturi, PacePro-toiminto, navigointianturi, korkeusmittari, kompassi, gyroskooppi, kiihtyvyysmittari, lämpömittari, Topo- ja laskettelukartat, golfkenttäkartat, harjoitustavoitteet, aktiivisuusseuranta, puhelinilmoitukset, lajiprofiilit

Muuta

Vesitiiviys 10 ATM