Tarjous - säästä 283 €

Garmin Fenix 6S Pro -urheilukello
Garmin Fenix 6S Pro -urheilukello

Garmin Fenix 6S Pro -urheilukello

Tarjous
Pienikokoinen, mutta tehokas ja paljon monipuolisia ominaisuuksia sisältävä Garmin Fenix 6S Pro tekee harjoittelustasi ammattimaista. Voit lisätä harjoituksiisi esimerkiksi karttoja, musiikkia ja tahdistuksen.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Garmin Fenix 6S Pro -urheilukello – runsaasti ominaisuuksia pienessä paketissa

Yleinen kuvaus

  • Pienikokoinen, mutta tehokas
  • Useita lajiprofiileja
  • Esiladattuja laskettelu- ja golfkenttäkarttoja

Hyödynnä tarjous ja säästä 283 €. Norm. hinta 564 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.


Tehosta harjoitteluasi kellon PacePro-ominaisuudella, jolla tahdistat juoksuasi muuttuvassa maastossa. Voit myös lisätä musiikkia ja karttoja harjoitukseesi. Fenix 6S Pro -urheilukellossa on esiladattuna yli 2000 laskettelukeskuksen laskettelukartat ja käytössäsi ovat myös yli 41000 golfkentän kartat eri puolilta maailmaa.

Useiden lajiprofiilien joukosta löydät varmasti itsellesi sopivan ja harjoittelun aikana seuraat suorituksesi intensiivisyyttä ja sykettä. Voit seurata sykettäsi myös veden alla ilman sykevyötä. Kellon avulla voit kiinnittää huomiota siihen, että nukut ja lepäät riittävästi hektisessä arjessa.

Kun yhdistät kellosi puhelimeen, saat tiedon puhelimen viesteistä, ilmoituksista ja hälytyksistä. Kestävän litiumakun akunkesto on noin 9 päivää älykellotilassa, 6 tuntia GPS-tilassa (kun musiikki käytössä) ja enintään 34 päivää akunsäästötilassa.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Garmin Fenix 6S Pro -urheilukello

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

010-02159-14

Näytön koko

1,2 tuumaa, 240 x 240 pikseliä

Paino

61 g

Toiminnot

Rannesykeanturi, GPS, GLONASS, Galileo, PulseOX -anturi, PacePro-toiminto, navigointianturi, korkeusmittari, kompassi, gyroskooppi, kiihtyvyysmittari, lämpömittari, Topo- ja laskettelukartat, golfkenttäkartat, harjoitustavoitteet, aktiivisuusseuranta, puhelinilmoitukset, lajiprofiilit

Muuta

Vesitiiviys 10 ATM