Tarjous - säästä 242 €

Garmin Fenix 6X Pro -urheilukello
Garmin Fenix 6X Pro -urheilukello

Garmin Fenix 6X Pro -urheilukello

Tarjous
1,4 tuuman näytöllä varustettu ja lämmön-, iskun- ja vedenkestävyyden osalta Yhdysvaltain sotilasstandardit läpäissyt Garmin Fenix 6X Pro on ammattimaisesti harjoittelevan unelma. Urheilusuoritusten lisäksi seuraat tarkasti myös palautumistasi ja päivittäistä kuormitustasi.

Garmin Fenix 6X Pro -urheilukello – vaativaan harjoitteluun ja käyttöön

Yleinen kuvaus

  • Lämmön-, iskun- ja vedenkestävä
  • Vaativaan harjoitteluun
  • Maailmanlaajuinen satelliittijärjestelmä

Hyödynnä tarjous ja säästä 242 €. Norm. hinta 604 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Fenix 6X Pro -urheilukellon 1,4 tuuman näyttöä ei tarvitse tihrustaa ja sen tyylikäs ulkoasu sopii jokapäiväiseen käyttöön. Vaativat sotilasstandardit läpäissyttä kelloa ei tarvitse varoa käytössä ja vedenkestävyyskin on huippuluokkaa.

Monipuolisesta kellosta löytyy useita erilaisia lajiprofiileita ja ominaisuuksia tukemaan monipuolista harjoittelua. PulseOX-pulssioksimetrin avulla mittaat kehosi hapenkäyttöä unen tarkkailua ja korkeuteen soveltumisen arviointia varten. Kellon avulla voit kiinnittää huomiota siihen, että nukut ja lepäät riittävästi hektisessä arjessa.

Jos harrastat laskettelua tai golfia, arvostat varmasti kelloon esiladattuja yli 2000 laskettelukeskuksen laskettelukarttaa ja yli 41000 golfkentän täysväristä karttaa. Kun yhdistät kellosi puhelimeen, saat tiedon puhelimen viesteistä, ilmoituksista ja hälytyksistä. Näin pysyt ajan tasalla tapahtumista liikkeessäkin. Ladattavan litiumakun akunkesto on jopa 21 päivää älykellotilassa, 15 tuntia GPS-tilassa (kun musiikki käytössä) ja enintään 80 päivää akunsäästötilassa.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Garmin Fenix 6X Pro -urheilukello

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

010-02157-01

Näytön koko

1,4 tuumaa, 280 x 280 pikseliä

Paino

93 g

Toiminnot

Rannesykeanturi, GPS, GLONASS, Galileo, PulseOX -anturi, PacePro-toiminto, navigointianturi, korkeusmittari, kompassi, gyroskooppi, kiihtyvyysmittari, lämpömittari, Topo- ja laskettelukartat, golfkenttäkartat, harjoitustavoitteet, aktiivisuusseuranta, puhelinilmoitukset, lajiprofiilit

Muuta

Vesitiiviys 10 ATM