Garmin Venu -älykello
Garmin Venu -älykello

Garmin Venu -älykello

Kaunis ja monipuolinen GPS-älykello, joka on kuin luotu aktiiviseen elämäntyyliin ja hyvinvoinnin seurantaan: siinä on tämän hetken kattavimmat ominaisuudet hyvinvoinnin mittaamiseen ja monipuolisia harjoituksia, joita voit seurata suoraan kellon näytöltä.

Garmin Venu – älykello, joka inspiroi aktiivisuuteen

Yleinen kuvaus

  • Laajat hyvinvoinnin seurantaominaisuudet
  • Jopa viiden päivän akunkesto
  • Kuuntele musiikkia ilman puhelinta
  • Vedenkestävä (luokitus 5 ATM)

Garmin Venu GPS-älykellossa on kirkas ja kaunis näyttö, joka on valmistettu kestävästä Corning Gorilla Glass 3 -lasista. Tyylikäs ja monipuolinen älykello on kuin luotu aktiiviseen elämäntyyliin ja siinä on tämän hetken kattavimmat ominaisuudet hyvinvoinnin mittaamiseen – aktiivisuuden ja kulutuksen lisäksi kello tarkkailee hengitystä, nestetasapainoa, stressitasoa ja kuukautiskiertoa.

Työskentele tai treenaa rauhassa ilman puhelimen vilkuilua ja siirrä viestit ja sähköpostit puhelimestasi kelloon. Lisäksi voit ladata lempimusiikkiasi ja kuunnella sitä suoraan kellon kautta ja hoitaa maksut näppärästi Garmin Pay -lähimaksulla.

Kellossa on valmiiksi animoituja kardio-, voima-, jooga- ja pilatesharjoituksia, joita voi seurata suoraan kellon näytöltä. Kellosta saa myös henkilökohtaisen juoksuvalmentajan, joka ohjaa sinua treenaamaan erilaisia matkoja aina lyhyistä lenkeistä jopa puolimaratoniin asti. Dynaamiset harjoitusohjelmat mukautuvat tavoitteisiisi ja suorituskykyysi, joten voit seurata edistymistäsi ja kehittymistäsi.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Garmin Venu.

Tekniset tiedot

Tuotenimi

Garmin Venu

Tuotekoodi

musta/harmaa 010-02173-12,

hopea/graniitisininen 010-02173-02,

hiekka/ruusukulta 010-02173-22

Näyttö

AMOLED-kosketusnäyttö, (390 x 390 pikseliä), halkaisija 30,4 mm.

Materiaali

Corning Gorilla Glass 3 -lasi (linssi), ruostumaton teräs (kehys), kuituvahvisteinen polymeeri ja polymeeritakakansi (kotelo), silikoni (hihna)

Mitat

43,2 x 43,2 x 12,4 mm. Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 12,5–19 cm.

Paino

46,3 g

Vesiluokitus

5 ATM

Navigointi

GPS, GLONASS, GALILEO, kompassi, gyroskooppi

Muuta

Garmin Elevate -rannekesykemittari, barometrinen korkeusmittari, kiihtyvyysmittari, lämpömittari, pulssioksimetrin akklimatisaatio

Yhteydet

Bluetooth, ANT+, Wi-Fi

Yhteensopivuus

iPhone (iOS 11.0 tai uudempi), Android (4.4 versio tai uudempi, Bluetooth 4.0 versio tai uudempi)