Tarjous - säästä 20 €

Google WiFi 1-pack
Google WiFi 1-pack

Google WiFi 1-pack

Tarjous
Google WiFin avulla käytät langatonta lähiverkkoa kaikilla laitteillasi. Google WiFi toimii modeemisi ja internetpalveluntarjoajasi kanssa ja luo mesh-teknologian avulla yhden langattoman lähiverkon. Yhteys toimii saumattomasti, vaikka siirtyisit huoneesta toiseen.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Google WiFi 1-pack - huoleton verkko

Yleinen kuvaus

  • Vakautta verkkoon
  • Helppokäyttöinen
  • Automaattisesti päivittyvä tietoturva
Tilaa nyt, säästä 20 €. Norm. hinta 129 €, alv. 0 %. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Google WiFin avulla käytät langatonta lähiverkkoa kaikilla laitteillasi. Google WiFi toimii modeemisi ja internetpalveluntarjoajasi kanssa ja luo mesh-teknologian avulla yhden langattoman lähiverkon. Yhteys toimii saumattomasti, vaikka siirtyisit huoneesta toiseen ja voit striimata, ladata ja jakaa sisältöä mutkattomasti.

Jokainen WiFi-piste toimii reitittimenä ja ylläpitää korkealaatuista verkkoa, minkä ansiosta laitteesi saavat käyttöönsä optimaalisen yhteyden. Google Wifin Network Assist huolehtii asioista huomaamattomasti, joten pääset nauttimaan langattomasta lähiverkosta ilman reitittimen säätämistä. Google Wifi sovelluksen avulla voit esimerkiksi tarkistaa yhdistetyt laitteet, luoda vierasverkon ja tehdä nopeustestin tai vianetsinnän helposti.

Saatavana myös 3 laitteen pakettina.

Oletko kuluttaja? Tilaa Google Wifi 1-pack.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

GA00157-NL

Prosessori

ARM-neliydinsuoritin, jonka jokainen ydin jopa 710 MHz

Muisti

512 Mt RAM-muistia, 4 Gt eMMC flash ‑muistia

Yhteydet

Langaton AC1200 2x2 Wave 2 Wi-Fi, laajennettava Wi-Fi-verkko, kaksitaajuuksinen Wi-Fi (2,4 tai 5 GHz), joka tukee IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑standardia, TX Beamforming, Bluetooth Smart -yhteensopiva

Portit

Kaksi yhden gigabitin Ethernet-porttia yhteyspistettä kohti. WAN ja LAN ensisijaisessa Wi-Fi-pisteessä; molemmat toimivat LAN-portteina muissa Wi-Fi-pisteissä.

Mitat

106,1 mm x 68,7 mm

Paino

340 g


Tietoturva

WPA2-PSK. Automaattiset tietoturvapäivitykset. Infineon SLB 9615 Trusted Platform Module.

Vaatimukset

Google-tili, Android-laite (4.0.3 tai uudempi) tai iOS-laite (iOS 8.0 tai uudempi), Google Wi-Fi ‑sovellus, laajakaistayhteys.

Jokainen Wi-Fi-piste vaatii oman pistorasiansa.

Pakkauksen sisältö

1 Google Wi-Fi ‑yhteyspiste, virtalähde, Ethernet-johto (2 m), pika-aloitusopas