Insmat Honor 8 Lite Brilliant Glass -näytönsuojakalvo
Insmat Honor 8 Lite Brilliant Glass -näytönsuojakalvo

Insmat Honor 8 Lite Brilliant Glass -näytönsuojakalvo

Karkaistusta lasista valmistettu, kestävä ja heijastamaton kalvo suojaa Honor 8 Lite -puhelimesi näyttöä säröiltä. Värillisillä reunuksilla kehystetty lasi ei vaikuta näytön laatuun tai kosketusnäytön ominaisuuksiin, vaan käytät puhelintasi aivan kuten tavallisesti.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Honor 8 Lite Brilliant Glass -näytönsuojakalvo Insmat

Yleinen kuvaus

  • Todella kestävä näytönsuoja
  • Paksuus vain 0,3 mm
  • Värilliset reunukset
  • Ei vaikuta kosketusnäytön ominaisuuksiin

Karkaistusta lasista valmistettu ja oleofobisella kalvolla päällystetty Brilliant Glass -näytönsuojakalvo antaa parhaan mahdollisen suojauksen Honor 8 Lite -puhelimesi näytölle. Suojakalvon pinnoite estää sormenjälkien muodostumista ja helpottaa rasvajälkien pyyhkimistä pois näytöltä.

Lujuusluokka 9H tarkoittaa korkeaa suojaa naarmuja, pölyä ja likaa vastaan. Kova pinnoite voi joskus hajota erittäin terävistä iskuista, mutta tällöinkin puhelimen näyttö pysyy ehjänä lähestulkoon aina. Kalvorakenteen ansiosta suoja ei murskaannu eikä siitä irtoa vaarallisia lasinsiruja samoin kuin tavallisesta lasista.

Läpinäkyvä ja heijastamaton kalvo ei vaikuta näytön laatuun tai kosketusnäytön ominaisuuksiin, vaan käytät puhelintasi aivan kuten yleensä. Kalvo on myös helppo asentaa ja irrottaa, eikä se jätä jälkiä puhelimeen. Viimeinen silaus Honorisi ulkoasuun tulee värillisistä reunuksista.

Paketti sisältää märkäliinan, kuivaliinan sekä pölynpoistotarran.

Tuotekoodi: 860-9827 (mustat reunat)