Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta ei hätää! Meillä on monia muita näppäriä yrityskannettavia tarjolla.

HP Elitebook Folio 1020 SE G1
HP Elitebook Folio 1020 SE G1

HP Elitebook Folio 1020 SE G1

Tämä yrityskannettava lumoaa sinut tyylikkäällä ulkonäöllään ja keveydellään. Elitebookin kestävyydestä ei ole kuitenkaan tingitty, joten tämä kannettava ei muutamia kolhuja kauhistu. HP Premium -näppäimistö on suunniteltu tekemään työnteosta nopeaa ja sujuvaa. Valmiiksi asennettu Windows-käyttöjärjestelmä on oiva lisä yrityskäyttöön.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

HP Elitebook Folio 1020 – täydellinen matkakumppani

Yleinen kuvaus

  • Ohut, kevyt ja kestävä
  • Roiskesuojattu näppäimistö
  • Windows 7 Pro 64 -käyttöjärjestelmä

HP Elitebook Folio 1020 Special Edition G1 yrityskannettava lumoaa sinut tyylikkäällä designillaan ja keveydellään. Kannettavan kestävyydestä ei ole kuitenkaan tingitty kauneuden vuoksi, sillä koneen alumiini-magnesiumseos-runko on suunniteltu läpäisemään MIL-STD 810G -kestävyystesti, johon kuuluu mm. pudotus-, isku- ja tärinätestit. Kannettava kestääkin hyvin liikkuvaista työelämää eikä kauhistu muutamia kolhuja.

Tehoja sekä kestävyyttä työpäivään tuovat Intelin Core M -suoritin ja vähävirtainen SSD-kiintolevy, joiden ansiosta akkua riittää koko työpäiväksi normaalilla käytöllä. Taustavalaistu, roiskeenkestävä ja käyttäjätutkimuksen perusteella suunniteltu HP Premium -näppäimistö on suunniteltu tekemään työnteosta nopeaa ja sujuvaa. Windows 7 Pro 64 -käyttöjärjestelmällä esitysten ja raporttien tekeminen on mutkatonta.

HP ei ole tinkinyt turvallisuudesta Elitebook Foliota suunnitellessaan. Kannettavassa on perinteisen salasanajärjestelmän lisäksi mm. sormenjälkilukija, jolla voit avata ja sulkea koneen helposti mutta myös kirjautua eri verkkosivuille. Jos haluat vaihtaa työpisteesi mukavaan kahvilaan, se on mahdollista hankkimalla esimerkiksi nettitikku tai reititin nopealla mobiililaajakaistaliittymällä.

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä

Windows 7 Professional 64

Näyttö

12,5 tuuman LED-taustavalaistu WQHD (2560x1440, heijastamaton), integroitu Intel HD Graphics 5300 -näytönohjain

Suoritin

1,1 GHz Intel Core M-5Y71, Turbo Boost 2,6 GHz

Muisti

integroitu 8 GB (1600MHz DDR3)

Tallennustila

180 GB (M.2 SSD)

Kamera

720p HD-kamera

Äänet

stereokaiuttimet, sisäinen mikrofoni

Liitännät

USB 3.0 x 2, HDMI x 1, VGA (mukana tulevalla kaapelissa), virtaliitin, microSD/microSDHC/microSDXC -kortinlukija, yhdistetty kuuloke-mikrofoni -liitin, liitin telakalle, sormenjälkien lukija, paikka turvalukolle.

Yhteydet

RJ-45 (eth 10/100/1000, mukana tulevalla kaapelilla), WLAN (802.11ac), BT 4.0, Miracast

Akkukesto

jopa 9 tuntia, riippuen käytöstä (4-kennoinen, 36 Wh litium-ionipolymeeriakku)

Mitat

310 × 210 × 15,7 mm

Paino

1 kg

Tuotekoodi

M3N04EA#AK8

Takuu

laitevalmistajan 36 kk On Site -takuu