Etsimäsi kone on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta ei hätää! Meillä on muita tehokkaita ja kestäviä kannettavia tilalle.

HP Envy 13
HP Envy 13

HP Envy 13

Kannettavan täysmetallirunko on hienostunut mutta kestävä, joten liikkuvainen työelämä ei Envyä haittaa. Intelin Core i5-suorittimella isojenkin tiedostojen lataus käy sukkelaan ja eri sovellukset pyörivät ongelmitta. Pienestä ja ohuesta koostaan huolimatta Envy on varustettu vaikuttavalla määrällä liitäntäportteja, joten erillisiä adaptereita ei tarvita työsalkkua tukkimaan.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

HP ENVY 13 – luotu liikkuvaan elämään

Yleinen kuvaus

  • Kaikkien aikojen ohuin HP-kannettava
  • Useita liitäntäportteja
  • Windows 10 Home 64 -käyttöjärjestelmä

HP Envy 13 lumoaa sinut ulkonäöllään. Erittäin ohut, ultrakevyt ja virtaviivainen täysmetallirunko on hienostunut mutta kestävä, joten tämä kannettava on luotu liikkuvaan elämään. Tehokkaalla Intel Core i5 -suorittimella isojenkin tiedostojen lataus onnistuu leikiten ja eri sovellusten käyttö on sukkelaa ja sujuvaa.

Windowsin 10 Home 64 -käyttöjärjestelmä tekee raporttien kirjoittamisesta ja sähköpostiliikenteen hoitamisesta vaivatonta. Taustavalaistun näppäimistön ansiosta töiden teko on helppoa myös hämärässä. Vaikka HP Envy 13 on pieni, kevyt ja ohut, et tarvitse erillisiä adaptereita kytkeäksesi esimerkiksi tulostimen kiinni kannettavaasi, sillä Envy on varustettu vaikuttavalla määrällä liitäntäportteja.

Työpäivän päätyttyä elokuvien katsominen tai pelien pelaaminen on unohtumaton kokemus, sillä Envyn uskomaton QHD+ -teräpiirtonäyttö todella herättää kuvat ja videot eloon silmiesi edessä. Nopeutta työntekoon mutta myös vapaa-ajan rentoutumiseen tuo näppärä mobiililaajakaistayhteys, jonka saat helposti hankkimalla esimerkiksi nettitikun tai reitittimen.

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Home 64

Näyttö

13,3 tuuman WLED-taustavalaistu QHD+ IPS BrightView -näyttö (3200 x 1800, kirkas), integroitu Intel HD 520 -näytönohjain

Suoritin

2,3 GHz Intel Core i5-6200U, Turbo Boost 2,8 GHz

Muisti

Integroitu 8 Gt (1600MHz DDR3)

Tallennustila

256 Gt (M.2 SSD)

Video

720p HD-kamera

Äänet

Stereokaiuttimet, 2 x sisäinen mikrofoni

Liitännät

USB 3.0 x 3, HDMI x 1, virtaliitin, SD-kortinlukija, yhdistetty kuuloke-mikrofoni -liitin, Kensington MicroSaver -lukon paikka

Yhteydet

WLAN (802.11ac), Bluetooth 4.0, Miracast

Muuta

TPM, sormenjälkitunnistin, monikosketusta tukeva HP Imagepad-kosketuslevy, taustavalaistu näppäimistö


Akkukesto

Jopa 9 tuntia, riippuen käytöstä (3-kennoinen, 45 Wh litiumpolymeeriakku)

Mitat

326,5 × 226 × 12,9 mm

Paino

N. 1,36 kg

Tuotekoodi

P7R08EA#UUW + UM962E

Takuu

Laitevalmistajan 24 kk takuu (akku 12 kk)