HP USB-C Universal Dock 90w
HP USB-C Universal Dock 90w

HP USB-C Universal Dock 90w

Lisää HP-kannettavaasi tai -tablettiisi kaikki pöytäkoneen mukavuudet! Telakointiasema antaa käyttöösi monipuoliset liitännät lisälaitteille, näytöille ja verkkoyhteydelle. jotka ovat usein kannettavissa laitteissa puutteelliset. Telakan yhdistät vaivattomasti mukana tulevalla USB-C-kaapelilla tai USB-C-USB-A-sovittimella.

HP USB-C Universal Dock 90w -telakointiasema

Yleinen kuvaus

  • HP:n kannettaville ja tableteille
  • Monipuoliset liitännät lisälaitteille
  • Yritystason verkonhallinta

Laajenna HP-läppärisi tai -tablettisi työskentelyvalmiudet ja käyttömukavuus pöytäkoneen tasolle! HP USB-C Universal Dock 90w -telakointiasema antaa käyttöösi monipuoliset liitännät, jotka kannettavista laitteista usein puuttuvat. Telakan yhdistät vaivattomasti mukana tulevalla USB-C-kaapelilla tai USB-C-USB-A-sovittimella.

Yhteensä neljä eri USB-porttia mahdollistavat hiiren, erillisen näppäimistön, monitoimilaitteen ja muiden tarvitsemiesi lisälaitteiden käytön nopeasti ja kätevästi. Kahdella DisplayPort-liitännällä valjastat käyttöösi kaksi erillistä 4K-tarkkuudella varustettua näyttöä, tai yhden 5K-näytön. 60 watin virtaa syöttävällä USB-C-portilla lataat laitteesi nopeasti täyteen kapasiteettiinsa.

RJ-45 -liitäntään kiinnität verkkopiuhan, jolla muodostat toiminnaltaan luotettavimman yhteyden. Yritystason verkonhallinta kattaa PXE-käynnistystuen, MAC-osoitteen Pass-Through-toiminnon ja LAN/WLAN-vaihtamisen avulla.

Tekniset tiedot

Tuote

HP USB-C Universal Dock 90w + USB-A Adapter DisplayLink

Tuotekoodi

1MK33AA#ABB-ESI

Liitännät

SuperSpeed USB 3.0 (vain virta), RJ-45, 2 x DisplayPort, USB-C, 3 x USB 2.0

Ominaisuudet

Paikka lukituslaitteelle (kaapelilukko myydään erikseen), wake on LAN, Preboot Execution Environment (PXE) -tuki, MAC address pass-through

Sisältyvät kaapelit

Virtajohto, verkkosovitin, USB-A to USB-C -adapteri

Mitat

20 x 7 x 2,8 cm

Paino

350 g

Virransyöttö

Verkkovirta-adapteri DC 19,5 V, 90 watt

Takuu

12 kk