Huawei Band 4 -aktiivisuusranneke
Huawei Band 4 -aktiivisuusranneke

Huawei Band 4 -aktiivisuusranneke

Huawei Band 4 on kauniisti muotoiltu, miellyttävä aktiivisuusranneke värillisellä 2.5D-kosketusnäytöllä. Pehmeä silikoniranneke on likaa hylkivä ja miellyttävä iholle, ja kellon akunkesto on tavanomaisessa käytössä jopa 6-8 päivää.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Huawei Band 4 -aktiivisuusranneke

Yleinen kuvaus

  • Kuuden vuorokauden akunkesto
  • Selkeä, värillinen 2.5D-kosketusnäyttö
  • Lataus ilman johtoja sisäänrakennetulla USB-liitännällä
  • Vedenpitävä
Pehmeä silikoniranneke on likaa hylkivä ja miellyttävä iholle. Laite on vedenpitävä. Aktiivisuusrannekkeen akku kestää tavanomaisessa käytössä jopa 6-8 vuorokautta. Lataamiseen et tarvitse kaapeleita, sillä rannekkeessa on sisäänrakennettu USB-liitäntä, joka sopii tavallisiin USB-latureihin.

Aktiivisuusranneke hyödyntää tekoälyalgoritmia, jonka ansiosta sykkeen seuranta on entistä tarkempaa. Jos syke esimerkiksi nousee liikaa, ranneke ilmoittaa tästä käyttäjälle ja ohjeistaa hidastamaan tahtia. Huawei TruSeen3.5 -teknologian avulla saat aktiivisuusrannekkeesta tarkat tiedot muun muassa juoksuvauhdistasi, sykkeestäsi ja kalorinkulutuksestasi. Aktiivisuusrannekkeesta löytyy yhdeksän toimintatilaa eri lajeja varten. Huawei Band 4 -aktiivisuusranneketta voit huoletta käyttää myös uimassa, suihkussa tai sateessa.

Huawei TruSleep 2.0 mittaa sykkeesi nukkuessasi ja analysoi unen laadun. Ranneke tunnistaa yleisimpiä nukkumiseen liittyviä ongelmia ja tarjoaa ehdotuksia unenlaatusi parantamiseksi.

Huawei Band 4 on varustettu soittajan tunnistus-ominaisuudella sekä saapuneiden viestien esikatselulla. Jos et löydä puhelintasi, voit käyttää löydä puhelimeni-toimintoa, jolloin puhelin soi ollessaan Bluetooth-kantaman alueella.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Huawei Band 4 -aktiivisuusranneke

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

55024461 (oranssi),
55024462 (musta),
55024460 (vaaleanpunainen)

Ranneke

silikonikumi, muovi

Kellotaulun mitat

56,0 x 18,5 x 12,5 millimetriä

Näyttö

0,96 tuuman kosketusnäyttö, TFT-värinäyttö

Näytön resoluutio

160 x 80 pikseliä

Paino

12 g

Liitännät

USB Bluetooth 4.2.

Latausaika

1,5 tuntia

Latausalusta

USB-latausportti

Yhteensopivat käyttöjärjestelmät

Android 4.4. tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi

Sensorit

kolmiakselinen kiihdytyssensori, käyttösensori, sykesensori