Huawei E8377 4G-autoreititin
Huawei E8377 4G-autoreititin

Huawei E8377 4G-autoreititin

Reitittimella saat autoon tai vaikkapa veneeseen aina mukana kulkevan nettiyhteyden kanssamatkustajien iloksi. Liitä niin tietokoneet, tabletit kuin älypuhelimet helposti huippunopeaan 4G-verkkoon. Pystyt jakamaan yhteyden kerralla jopa 10 käyttäjälle.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Huawei E8377 4G-autoreititin – nettiyhteys matkustajien iloksi

Yleinen kuvaus

Huawei E8377 4G-autoreittimellä saat autoon tai vaikkapa veneeseen aina mukana kulkevan nettiyhteyden. Voit liittää tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet helposti huippunopeaan 4G-verkkoon. Kytkemällä laitteen auton omaan virtalähteeseen voit näppärästi jakaa yhteyden langattomasti kaikille mukana oleville. Pystyt jakamaan yhteyden samalla kertaa jopa 10 käyttäjälle.

Reititin sulkeutuu automaattisesti, kun lähettyvillä ei ole laitteita, joille yhteyttä voisi jakaa. Reitittimestä löytyvän usb-portin kautta voit esimerkiksi ladata puhelintasi samalla, kun jaat verkkoyhteyttä kanssamatkustajille. Lataustoiminto toimii myös silloin, kun laite ei jaa verkkoyhteyttä.

Mobiilireitittimen käyttöönotto on helppoa: Yhdistä tietokone tai muu laite mobiilireitittimen lähettämään langattomaan verkkoon. Verkon nimen näet mobiilireitittimessä olevasta tarrasta kohdasta SSID ja verkkoon yhdistämiseen vaadittavan salasanan/suoja-avaimen löydät kohdasta Wifi Key. Laitteessa on lisäksi valmiina Elisan ja Saunalahden 4G-verkkoasetukset.

Tekniset tiedot

LTE 2600 / 1800 / 800 MHz

DC-HSPA+/HSPA+/UMTS: 2100 / 900 MHz

GSM/GPRS/EDGE: 1900 / 1800 / 900 / 850MHz

Wi-Fi 802.11 b/g/n (max. 10 yhtäaikaista käyttäjää)

1 kpl USB-portti

Teoreettinen maksiminopeus LTE-verkossa 150/50 Mbit/s

Teoreettinen maksiminopeus DC-HSPA+ -verkossa 42/5.76 Mbit/s

Valmistajan takuu 24kk (Huom! Tuotepaketti voi olla avattu ja laitetta testikäytetty. Laitteella on kuitenkin täysi valmistajan takuu)

Laitteistovaatimukset


Laitteen hallinta tapahtuu Google Play tai App Storesta ladattavalla ilmaisella sovelluksella.

Langattoman yhteyden muodostamiseen tarvitaan WLAN-ominaisuus laitteelta, jolla yhteys halutaan muodostaa.