Huawei Mate 20 Lite
Huawei Mate 20 Lite
Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite

Mate 20 Liten neljä tekoälyn tehostamaa kameraa tuovat kuviisi upean syvyyden, ja mahdollistavat tyylikkään taustapehmennyksen. Kookas ja tarkka 6,3 tuuman täysteräväpiirtonäyttö antaa miellyttävän selkeän näkymän työ- ja viihdekäytössä.

Huawei Mate 20 Lite - neljän tekoälykameran kuvaloistoa

Yleinen kuvaus

  • Neljä tekoälyn tehostamaa kameraa
  • Vaikuttava 6,3 tuuman FHD+ -näyttö
  • Nopea Kirin 710 -suoritin 8 ytimellä

Nosta valokuviesi näyttävyys ammattilaistasolle Mate 20 Liten kahden kaksoiskameran tekoälyn tehostamalla tekniikalla. Sekä etukameran 24 + 2 megapikselin, että takakameran 20 + 2 megapikselin kennot tuovat otoksiisi uutta syvyyttä, ja mahdollistavat tyylikkään bokeh-taustapehmennyksen.

Kuvia ja videoita kelpaa katsella kookkaalta ja tarkalta 6,3 tuuman täysteräväpiirtonäytöltä, joka soveltuu laajan pinta-alansa ansiosta erinomaisesti myös toimistosovellusten selkeään käyttöön. Nopean Kirin 710 -8-ydinsuorittimen suorituskyky mahdollistaa sujuvan työkäytön vastapainona myös vapaa-ajan vieton pelien ja elokuvien parissa.

Mate 20 Liten kattava, 64 gigatavun tallennustila on laajennettavissa kätevästi jopa 256 gigatavun muistikortilla. Virtaviivaisesti muotoillun puhelimen turvallinen käyttö on taattu luotettavalla sormenjälkitunnistimella, ja jopa kahden päivän kestolla varustettu akku tukee Huawein salamannopeaa QuickCharge-pikalatausta.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!  

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

6,3 tuuman FHD+ LTPS IPS -näyttö

Resoluutio

2340 x 1080 pikseliä, 409 PPI pikselitiheys

Käyttöjärjestelmä

Android 8.1 + EMUI 8.2

Suoritin

Kirin 710 8-ydinprosessori

Muisti

4 Gt käyttömuisti ja 64 Gt sisäinen tallennustila, laajennettavissa jopa 256 Gt:n muistikortilla (käyttää toisen SIM-korttipaikan)

NFC

Kyllä

Kamera

Takana 20 + 2 megapikselin kaksoiskamera, edessä 24 + 2 megapikselin kaksoiskamera

Akkukapasiteetti

3750 mAh, QuickCharge-pikalataus

Liitännät

USB-C, 3.5mm kuulokeliitäntä

SIM-kortin tyyppi

DUAL-SIM (Nano-SIM)

Mitat

158,3 x 75,3 x 7,6 mm Paino: n. 172 g

Muuta

Sormenjälkitunnistin