Huawei Watch GT 3 SE -urheilukello
Huawei Watch GT 3 SE -urheilukello

Huawei Watch GT 3 SE -urheilukello

Huawein huippuälykäs urheilukello aktiivisen ja terveellisen elämäntavan tueksi. Sisältää lukuisia älykkäitä ja ammattitasoisia treenausohjelmia. Kellossa on jopa 14 päivän riittoisa akunkesto.

Huawei Watch GT 3 SE -urheilukello

Yleinen kuvaus

  • Jopa 14 päivän akunkesto
  • Lukuisia älykkäitä ja ammattitasoisia treenausohjelmia
  • Yhdistä Bluetoothilla puhelimeesi
  • Hylkii naarmuja ja vettä

Älykäs urheilukello edistyksellisillä ja aktiivisuutta tehostavilla ominaisuuksilla. Kevyt ja tyylikäs kello tarjoaa jopa 14 päivän akunkeston tukien terveellisempiä elämäntapoja. Naarmuja ja vettä hylkivä urheilukello soveltuu sekä päivittäiseen kuntoiluun että aktiiviseen treenaamiseen. Huawei Health -sovellus auttaa sinua hallitsemaan kelloasi entistä monipuolisemmin.

GT 3 SE sisältää useita harjoitustiloja, ääniohjattuja treenejä, ääniassistentti, musiikin toisto, unen seuranta, sykkeen seuranta, Bluetooth-puhelut, viestiavustaja, GPS ja langaton lataus. Se tarjoaa tarkan terveyden seurannan ja tieteelliseen tutkimukseen perustuvan opastuksen harjoitteluun.

Kellon älykkäitä harjoitustiloja ovat esimerkiksi juoksuvalmennukset ja -kurssit. Harjoituksia voi myös muokata ja ajoittaa oman mieltymyksen mukaan. Harjoituksen voi aloittaa ja keskeyttää automaattisesti. Harjoitussuunnitelmasi päivittyy automaattisesti joka viikko harjoitustilanteesi mukaan ja saat sinulle räätälöidyn yhteenvedon lyhytaikaisten tavoitteidesi suorittamisesta. Tulevien harjoitusohjelmien kuormitus muokkautuu älykkäästi antamasi palautteen perusteella.

Langatonta latausta tukevan älykellon toiminta-aika täyteen ladattuna on jopa 14 päivää. Laitetta saa ladattua langattomasti myös älypuhelimella, joka tukee käänteistä langatonta latausta.

Bluetooth-yhteys mahdollistaa kellon yhdistämisen puhelimeen, jolloin sen kautta voi soittaa puheluita. Voit tallentaa älykelloon perheesi, ystäviesi ja kollegoidesi yhteystiedot, joten soittaminen on vaivatonta. Ladattavissasi on lähes 10 000 erilaista kellotaulua, jotka saa ladattua Watch Face Store -kaupasta. Taulut saa ostettua ja ladattua puhelimen HUAWEI Health -sovelluksen kautta.

Urheilukellon sykemittauksen tarkkuus yltää 5 bpm:ään intervallijuoksuissa ja maratoneissa. Yksitaajuista GPS-paikannusta tukeva reitin paikannus kykenee seuraamaan rataa erittäin tarkasti. Reaaliaikainen vauhdin ja etäisyyden mittaus on huipputasoa. Jos eksyt ulkoillessasi, voit kytkeä päälle paluureitin ja reaaliaikaisen ääniavustuksen. Näin pääset turvallisesti takaisin tutulle reitille.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Huawei Watch GT 3 SE -urheilukello

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

55029715 Musta

55029749 Vihreä

Mitat ja paino

46,4 mm (pituus) x 46,4 mm (leveys) x 11 mm (paksuus)

35,6 g (ilman ranneketta)

Näyttö

1,43 tuumaa

Pyöreä AMOLED-värinäyttö: 466 x 466, PPI 326

Näyttö päällä -tila

Näyttö käynnistyy nostamalla kelloa tai koskettamalla näyttöä

Akku

451 mAh

Akunkesto noin 2 viikkoa

(Todellinen akun kesto riippuu käyttäjän käyttötavoista)

Latausaika

≤ 2 tuntia (kun lämpötila on 25°C)

Paikannus

GPS

WiFi

Ei tuettu

NFC

Ei tuettu

Käyttöjärjestelmän yhteensopivuus

Android 6.0 tai uudempi

iOS 9.0 tai uudempi

Vedenkestävyys

5ATM-luokitus

Lataus

Langaton lataus

Langaton latausteline

Askelmittari

Kyllä

Rungon materiaali

Vahvistettu polymeerikuiturunko

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut painikkeet

Rannekkeen mitat

Leveys: 22 mm

Ranteen ympärys: 140 - 210 mm

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Tukee BLE/BR/EDR

Kaiutin

Kyllä

Valmistajan takuu

24 kk