Elisa Webinaari 26.8.2020: Yritysverkot ja tietoturva Multi-Cloud-ympäristössä

Lukuaika < 1 min

Miten pilvipalveluiden kasvava rooli muuttaa yritysverkkoja ja niiden tietoturvavaatimuksia? Mitä SD WAN -teknologia voi tuoda tähän ympäristöön ratkaisuksi?

Yritykset ja organisaatiot siirtävät työkuormiaan ja sovelluksiaan kiihtyvällä vauhdilla pilviin. Pilvet voivat olla esimerkiksi kustannustehokkaita julkipilviä tai matalan latenssin tarjoavia pilvitoteutuksia kotimaassa ja jopa asiakkaan omissa tiloissa. Näiden yhdistelmiä voidaan kuvata termillä Multi-Cloud.

Multi-Cloud-ympäristö tarvitsee tehokkaat tietoliikenneyhteydet, ja tietoliikenne edellyttää aina tietoturvaa. Elisan webinaari 26.8.2020 klo 10.00 -11.00 käsittelee kattavasti uusien IT-arkkitehtuurien tuomia haasteita ja valottaa SD WAN -tekniikan tuomia mahdollisuuksia.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN TÄSTÄ

OHJELMASSA

Tervetuloa! Pilvipalveluita, yritysverkkoja, tietoturvaa ja SD WAN -teknologiaa, mistä oikeastaan on kyse?
Maija Ahotupa, Elisa

Secure Journey to the Cloud
Darren Lauris, Versa Networks

Rehellistä keskustelua IT:stä, verkoista ja tietoturvasta
Ville Rautio, Elisa ja Aki Anttila, Elisa

Yritysasiakkaiden CTO, teknologiajohtaja Ville Rautio ja Infrastructure Evangelist Aki Anttila Elisan asiantuntijapalveluista haastavat yhteisessä keskustelussaan toisiaan IT:n, verkkojen ja tietoturvan välisistä sidoksista, riippuvuuksista ja kehityspoluista.

Ville ja Aki avaavat myös SD WAN -teknologiaan liittyviä myyttejä ja haarukoivat SD WAN:in todellisia vahvuuksia. Molemmat ovat pitkän linjan ammattilaisia, jotka ovat urallaan nähneet useita teknologiasukupolvia, ja osaavat erottaa ”hypen” ja todelliset teknologiamurrokset toisistaan.

Kysymyksiä ja vastauksia
Pääset esittämään chatissa kysymyksiä webinaarin esiintyjille ja Elisan asiantuntijoille.