IT-palveluista merkittävää kilpailuetua

Lukuaika < 1 min

Asfaltti- ja maanrakennuspalveluihin keskittyvä Asfalttikallio Oy toimii pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaan alueella. Yritys tarjoaa asiakkailleen moderneja ja kilpailukykyisiä ratkaisuja, jotka edellyttävät toimivia ja liiketoimintaa tiiviisti tukevia taustajärjestelmiä.

Asfalttikallio on vuonna 2012 perustettu ja toimintaansa laajentava yritys, jonka henkilöstöllä on vankka ja pitkä kokemus päällystealalla. Yrityksellä on käytössään Elisan Oma IT –palvelu, joka käsittää heidän tapauksessaan pilvipalvelut, IT-tuen ja Puoti-laiteverkkokaupan. Yhteistyö aloitettiin keväällä 2018, kun Asfalttikallion omiin IT-ratkaisuihin kaivattiin päivitystä.

”Olimme tilanteessa, jossa tarvitsimme ajantasaisia ja ongelmattomia IT-ratkaisuja pysyäksemme mukana liiketoiminnan kärjessä ja kehityksessä”, kehityspäällikkö Juha Hällfors mainitsee.

Omasta IT-tuesta konkreettista hyötyä

Asfalttikallio päätyi Elisaan kilpailuttamisen kautta. Olennaista kumppanivalinnassa oli se, että palvelukokonaisuus täytti Asfalttikallion tarpeet ja tuottaa konkreettisia hyötyjä. Kilpailutettaessa hinta ei ollut varsinaisesti määräävin tekijä.

”Myyntitilanteessa hyvän vaikutuksen teki se, että meidän tarpeitamme oikeasti kuunneltiin ja prosessissa edettiin meidän ehtojemme mukaisesti. Meille myytiin se, mitä tarvittiin, ja yhteistyötä on mahdollista jatkossa laajentaa tai kaventaa tarvittaessa”, Hällfors avaa.

”Olemassa olevat ratkaisut palvelevat nyt tarpeitamme sataprosenttisesti. Konkreettista hyötyä tässä vaiheessa tuo etenkin IT-tuki, joka on saatavilla aamuseitsemästä iltayhdeksään”, Hällfors toteaa.

Kokonaisratkaisu tuo merkittävää kilpailuetua

Hällforsin mukaan Elisan asiakaspalvelu on ollut loistavaa ja joustavaa, minkä ansiosta yhteistyö on tuottanut tyytyväisyyttä. Yhteistyö kokonaisuudessaan vaikuttaa lupaavalta, ja sen uskotaan tuovan myös kustannussäästöjä.

”Yhteistyö on vasta alussa, ja tulevaisuudessa saamme ratkaisuja vielä paremmin käyttöön. Vielä on paljon kehitettävää, mutta olemme jo oikealla tiellä. Uskomme, että kokonaisratkaisu voi olla meille tulevaisuudessa myös kilpailuetu”, Hällfors vetää yhteen.

Lue lisää Oma IT -palvelusta.