Kutsu Cisco Connect -tapahtumaan 5.4.2018

Lukuaika < 1 min

Your time is now. Sanat kuvaavat vahvasti tämän ajan henkeä. Teknologia kehittyy valtavaa vauhtia ja se koskettaa meidän kaikkien elämää tavoilla, joita emme aina tule edes ajatelleeksi.

Nopeasti digitalisoituva liiketoiminta lisää verkoissa siirrettävän datan määrää ja liiketoimintakriittisyyttä vauhdilla. Samaan aikaan verkon palveluista riippuvaisten laitteiden ja pilvipalveluiden määrä ja monimuotoisuus kasvaa. Alati kasvavan tieto-, sovellus- ja laitemäärän tietoturvallinen hallinta on haastavaa jollei mahdotonta ilman vahvaa tukeutumista keinoälyn, analytiikan ja automaation tuomiin mahdollisuuksiin. Keskeisessä roolissa on myös digitalisuuden mahdollistava tietoturvallinen ja älykäs alusta.

Paikka: Messukeskus, Messuaukio 1, Pasila, Helsinki

Aika: 5.4.2018 8.00-18.00

Cisco Connect on Suomen johtava IT-alan tapahtuma, joka kokoaa yhteen tuhat it- ja liiketoimintapäättäjää eri puolilta Suomea erilaisista ja eri kokoisista organisaatioista. Päivän liiketoimintapuheenvuoroissa tuodaan esille toteutuksia, joissa on hyödynnetty digitalisaation ja muuttuvan maailman mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Teknologiapuheenvuoroissa tuomme esille viimeisimmät uutiset verkko-, tietoturva-, konesali- ja tiimityöskentelyn saralta

Elisa on yksi Cisco Connect -tapahtuman pääyhteistyökumppaneista. Tule kuuntelemaan klo 11.15 Elisan Infrastructure evangelistan Aki Anttilan puheenvuoro ”Innovaatiota ja asiakasarvoa oivaltavan verkon päällä”! Tervetuloa myös ständillemme Infra-alueelle!

Ilmoittaudu: https://www.fi/training-events/2018/cisco-connectcisco.com/c/m/fi_