Kutsu: Elisa & Cisco roadshow 27.4.–19.5.2022

Lukuaika < 1 min

Kokonaisnäkyvyydellä ja automatisoinnilla digitaalista ketteryyttä – Elisa & Cisco roadshow

27.4.–19.5.2022

Toimiva IT-ympäristö on tänä päivänä perusedellytys jokaisen organisaation toiminnalle. Elisa ja Cisco toivottavat sinut tervetulleeksi roadshow-tapahtumaan, jossa asiantuntijamme kertovat miksi IT-ympäristön kokonaisnäkyvyyden parantaminen kannattaa.  

Tapahtumassa kuulet asiakkaidemme kertomana IT-ympäristön hallintaan liittyvistä opeista ja kokemuksista. Tämän lisäksi syvennymme tarkemmin kahteen eri osa-alueeseen Elisan ja Ciscon asiantuntijoiden johdolla. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan siitä, kuinka varmistetaan liiketoiminnan jatkuvuus.  

Tutustu kuuden kaupungin laajuisen kiertueen aikatauluun ja ilmoittaudu mukaan. Tilaisuus aloitetaan aamiaisen merkeissä ja päätetään yhteiseen lounaaseen. Lounaan jälkeen sinulla on mahdollisuus keskustella Elisan ja Ciscon asiantuntijoiden kanssa. Varaa oma aikasi ilmoittautumisen yhteydessä! 

Tapahtumapäivät:

 

Ilmoittaudu mukaan ylläolevien linkkien kautta!

Ohjelma:

Klo 8:30 Aamiainen
Klo 9:00 Tervetuloa
1. Johdanto aiheeseen ja paikallinen asiakaspuheenvuoro

Turku: Mikko Jaakonsaari, IT Infrastructure Expert, Network, Meyer Turku

2. IT:n yksinkertaistaminen pilvihallinnalla – pilviohjattu älykäs lähiverkko. Kuinka saavuttaa täysvaltainen pilvihallittu verkkoympäristö, joka on helppo ottaa käyttöön, on skaalautuva ja tukee asiakkaan muuttuvia tilanteita? 
3. 
Näkyvyys päästä päähän kaikkiin verkkoihin ja sovelluksiin. Näkyvyyden kautta voidaan ennakoida, optimoida ja suojata liiketoiminnan prosesseja, sovelluksia ja palveluita, jotta loppukäyttäjien käyttökokemukset säilyvät sujuvina.
Klo 11:30 Lounas 

Elisa & Cisco Roadshow

Tutustu myös Showroomimme