KUTSU Elisa Pilvipäivä 22.4.2021

Lukuaika 2 min

Elisa Pilvipäivässä saat ajankohtaisen katsauksen Microsoftin viimeisimpiin uudistuksiin ja julkaisuihin. Tule kuulemaan vinkit, kuinka rakennetaan tietoturvallinen pilviympäristö nykyaikaisin keinoin. Varmista, että yrityksesi tietoturvassa on huomioitu erilaiset uhkat ja pystyt tarvittaessa reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tervetuloa osallistumaan tehoaamupäivään huippuasiantuntijoidemme johdolla!

 

Ohjelma 22.4.2021

8.50 Tilaisuuden avaus Svante Helistö / Elisa

9.00 Microsoftin viimeisimmät uudistukset Ari Auvinen / Microsoft
Esityksessä käydään Microsoftin palveluiden viimeisimmät uudistukset ja julkistukset.

9.15 Miten tietoa luokitellaan ja jaetaan turvallisesti Microsoft 365:n avulla? Jukka Outinen / Elisa
Miksi tietoa pitäisi luokitella ja miten se onnistuu Microsoft 365:n avulla? Esityksessä esitellään keinoja tiedon turvalliseen jakamiseen organisaation ulkopuolelle.

9.30 Askeleet kohti maailmaa ilman salasanoja – kuinka siihen päästään? Janne Ariluoto / Elisa
Tiesitkö että salasanan ei tarvitse välttämättä vanhentua koskaan? Mitä hyötyä siitä on ja mitkä ovat niitä askeleita, joilla päästään kohti maailmaa ilman salasanoja ja mitä askeleita meidän tulisi välttää? Mitä voimme parhaimmillaan saavuttaa heittämällä salasanat romukoppaan.

9.45 Luo kokonaiskuva yrityksesi tietoturvasta työpajan avulla Matti Väliniemi / Elisa
Tietoturva-työpaja tarkastelee tilannetta asiakkaan organisaation näkökulmasta ja tarjoaa kattavan raportin yrityksen pilvipalveluiden (Microsoft 365) tietoturvasta ja keinoista sen parantamiseen.

10.00 Tehosta modernia päätelaitehallintaa Matti Väliniemi / Elisa
Modernin päätelaitehallinnan -työpaja auttaa asiakkaita saamaan kaiken hyödyn irti Microsoft Intunesta päätelaitehallinnan saralla, olipa kyse sitten mobiililaitteista tai työasemista. Työpajan tavoitteena on vastata kysymyksiin kuten, miten rakentaa päätelaitehallintaa pilvestä sekä miten päästä infra-palvelimista eroon. Työapajassa voidaan myös toteuttaa Windows Autopilot – työasemakäyttöönoton PoC.

10.15 Tauko

10.30 Zero Trust – Mikä se on ja miten sitä hyödynnetään hybridi- ja julkipilviympäristössä? Markus Lintuala / Elisa
Tämän päivän hype organisaatioiden tietoturvassa on Zero Trust. Mikä Zero Trust on? Se on ajattelumalli ja matka kohti modernia tapaa hallita tietoturvaa. Se on matka, jolla on päämäärä, muttei loppua. Esityksessä tutustutaan tarkemmin Zero Trustin peruskulmakiviin käytännönläheisin ja konkreettisin esimerkein ilman vaatimusta syvästä teknisestä osaamisesta.

11.00 Microsoft Defender työkaluina hybridi- ja julkipilven Zero Trustissa Markus Lintuala / Elisa
Microsoft 365 Defender, Azure Defender ja Sentinel kolme yhdessä tai yksittäin Azure Active Directoryn kanssa tarjoavat työkaluina erittäin hyvät tekniset valmiudet Zero Trust tyyppisen tietoturvan toteuttamiseen. Esityksessä käydään läpi jokaisen tuoteperheen (ja tuotteen) rooli Zero Trust tyyppisessä tietoturvalähestymisessä ja miksi tämä kombo kanantta ottaa käyttöön vähitellen ja askel kerrallaan. Esitys ei ole syväteknistä osaamista vaativa show, vaan teknologiakulmasta yksi ratkaisuvaihtoehto, miten Zero Trust lähestyminen voidaan saavuttaa Microsoft ekosysteemissä.

11.15 Uhkien hallinta ja reagointi Microsoftin teknologioiden ympärille – Elisan Kyberturvakeskus Teemu Tiainen / Elisa
Elisa Kyberturvakeskuksen M365-tietoturvavalvontapalvelun avulla asiakas pystyy ottamaan täyden hyödyn irti Microsoft-teknologioista ja parantamaan havainnointia sekä reagointikykyä.

11.45 Ota kaikki hyöty irti Microsoft 365 -komponenteista hallintapalveluiden avulla Matti Väliniemi / Elisa
Esityksessä käydään läpi, kuinka Elisa huolehtii asiakkaan Microsoft 365 -ympäristön ylläpidosta, tuesta ja kehittämisestä hallintapalveluiden avulla. Palvelun kokonaisuus määrittyy sen pohjalta, mitä komponentteja ja lisenssejä asiakkaalla on Microsoft 365 -palvelusta käytössä.

12.05 Tilaisuus päättyy

 

Voit katsoa Elisa Pilvipäivän tallenteet täällä.