KUTSU kyberturvan aamiaistilaisuus 23.10.2018

Lukuaika < 1 min

Mitä nopea kyberriskien havainnointi- ja palautumiskyky tarkoittaa tänään?

Liiketoiminta on digitaalista. Tietojärjestelmien häiriöt voivat helposti pysäyttää yhtiön toiminnan ja jopa uhata sen jatkumista. Kyberturvallisuus on muuttunut perinteisestä teknisestä suojauksesta liiketoimintajohdon riskienhallinnan haasteeksi.

Aiemmin on riittänyt ulkopuolisten pääsyn estäminen yrityksen sisäverkkoon. Kirityshaittaohjelmistojen yleistyttyä on tunnustettu tosiasia, että joku voi päästä hyvästäkin suojauksesta läpi. Huomio keskittyy nyt siihen, kuinka nopeasti hyökkäys havaitaan ja miten havainnoinnin jälkeen toimitaan, jotta tilanne palautuisi ennalleen.

F-Securen nopean havainnointipalvelun (Rapid Detection Service), Elisan Kyberturvakeskuksen (Security Operations Center, SOC) sekä muiden IT- ja verkonhallintapalveluiden yhteistyöllä kyberriskien havainnointi- sekä palautumiskyky toteutuu nykypäivän vaatimusten mukaisesti.

Tervetuloa kuulemaan, miten Elisan, F-Securen, Wärtsilän ja Fingridin edustajat näkevät varhaiseen havainnointiin perustuvan kyberturvallisuuden roolin liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisessa.

MILLOIN? tiistaina 23.10.2018 klo 8.30-11.45.
MISSÄ? Elisa Business Studio, Ratavartijankatu 5, Helsinki.

OHJELMA
8.30-9.00 Aamupala ja ilmoittautuminen
9.00-9.15 Avauspuheenvuoro, Sari Torkkola, liiketoimintajohtaja, Elisa
9.15-9.45 Miksi kyberturva on yritysjohdon agendalla? Teemu Eronen, Director, Cyber Operations, Wärtsilä
9.45-10.00 Tauko
10.00-10.30 Tietoturvauhkien havainnointi osana jatkuvuuden hallintaa, case Fingrid;  Kari Suominen, CIO, Fingrid
10.30-11.30 Elisan ja F-Securen yhteisdemo ja keskustelu. Näe käytännössä, miten kohdennettu hyökkäys havaitaan ja mitä sen jälkeen tapahtuu.
11.30 Loppuyhteenveto
11.45 Tilaisuus päättyy.

Ilmoittaudu täällä tai alla olevan linkin kautta

Ilmoittaudu!

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.