Kutsu: Maksuttomat kyberturvaharjoitukset 12.-13.11.2020

Kuinka toimia kyberpoikkeamatilanteessa? Olet tervetullut maksuttomiin kyberturvaharjoituksiin torstaina 12.11. tai perjantaina 13.11.2020 klo 9.30 – 11.00 ja 12.30 – 15.30. Harjoitus koostuu aamun pelistä ja iltapäivän työpajasta, jotka ovat molempina päivinä samansisältöiset.

Laajat kyberpoikkeamat, kuten kiristyshaittaohjelmat tai tietomurrot, voivat aiheuttaa merkittävää haittaa liiketoiminnalle. Suorien rahallisten vaikutusten lisäksi mm. mainehaitat ja ongelmasta palautumisen välilliset kustannukset ovat valitettavan yleisiä.

Ammatillisesta valmiudesta on hyötyä kyberpoikkeamatilanteiden nopeassa selvittämisessä: omaa organisaatiota voi suojella ja organisaation kyberuhkapinta-alaa hallita yhdistämällä oikeat toimintatavat ja nykypäivän uhkiin vastaavat tekniset ratkaisut.

Elisan ja Palo Alto Networksin harjoituksessa kehitetään henkilöstön kyberpoikkeamatilanteista selviytymisen ammattitaitoa: opetellaan, miten toimitaan oikein ja miten teknologiaa hyödynnetään kyberpoikkeamatilanteissa.

Maksuttomat harjoitukset 12.11. tai 13.11. ovat erinomainen keino päästä näkemään Cortex XDR:n kyvykkyydet käytännössä.

Harjoitus koostuu aamun pelistä ja iltapäivän työpajasta, jotka ovat molempina päivinä samansisältöiset. Voit siis ilmoittautua molempiin osuuksiin joko samana tai peräkkäisinä päivinä tai osallistua vain jompaankumpaan. Lue lisää pelin ja työpajan sisällöistä alta.

Harjoituksen asiantuntijoina toimivat Tommi Kallberg (Cortex Systems Engineer, Palo Alto Networks) sekä Ilari Karinen (Director, Cyber Security Services, Elisa).

Ilmoittaudu mukaan nyt – tarkemmat tiedot alla!

Capture the Flag -peli. ILMOITTAUDU:

Torstai 12.11. klo 9.30 – 11.00
TAI perjantai 13.11. klo 9.30 – 11.00

Työpaja. ILMOITTAUDU:

Torstai 12.11. klo 12.30 – 15.30
TAI perjantai 13.11. klo 12.30 – 15.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CAPTURE THE FLAG -PELI

60-minuuttisessa Investigation & Threat Hunting – Capture the Flag -pelissä etsitään vastauksia uhkakuviin Cortex XDR -ratkaisun avulla.

Tehtäväsi on etsiä uusimpia, kehittyneimpiä haittaohjelmia sekä ymmärtää, kuinka ne ovat murtautuneet organisaation verkkoon.

Tavoitteenasi on etsiä vastauksia eri tietoverkon uhkiin Cortex XDR -ratkaisun avulla. Etsit vastauksia organisaation tietoturvakysymyksiin, löydät haavoittuvat säännöstöt ja parannat omaa uhkientorjunnan osaamistasi!

Kokemukseltasi voit olla vasta-alkaja tai kokenut tietoturvauhkien parissa. Tärkeintä on mielenkiinto, sillä peli tarjoaa hyvän käsityksen siitä, millaista uhkien selvittämisen ja metsästämisen parissa on.

Olet tervetullut pelaamaan ja saamaan ensikokemusta Cortex XDR:stä. Osallistujamäärä on rajattu, joten rekisteröidy mukaan nopeasti!

Ilmoittaudu peliin: Torstai 12.11. klo 9.30 – 11.00
Ilmoittaudu peliin: Perjantai 13.11. klo 9.30 – 11.00

Jos janoat lisätietoa, osallistu myös iltapäivän Cortex XDR Investigation & Threat Hunting –työpajaan!

TYÖPAJA

Kolmen tunnin virtuaalisessa Cortex XDR Investigation & Threat Hunting -työpajassa harjoitellaan uhkien torjuntaa ja metsästämistä markkinoiden parhaalla työkalulla ja huippuasiantuntijoiden avustuksella.

Työpajassa opit, miten reagoida nopeasti oman organisaation verkossa havaittuun epäilyttävään toimintaan. Lisäksi pääset harjoittelemaan verkossa piilottelevien uhkien metsästämistä.

Työpajan harjoitukset perustuvat jokapäiväisiin todellisiin organisaatioita kohtaaviin uhkiin, joten osallistuminen auttaa sinua välittömästi myös oman toiminnan sekä verkon turvallisuuden kehittämisessä.

Tärkeimpiä oppeja harjoituksissa ovat
–    Organisaatiokohtaiset säännöt epäilyttävien toimien havaitsemiseksi
–    Nopea päätelaitteiden hälytysten juurisyiden ja hyökkäysketjujen analysointi
–    Koneoppimiseen ja käyttäytymiseen pohjautuva analytiikka vaikeasti havaittavien uhkien etsimisessä

Työpaja sopii kaikentasoisille osaajille, olit sitten tietoturva-analyytikko, kehittyneiden uhkien metsästäjä tai SOC-tiimiläinen!

Ilmoittaudu työpajaan: Torstai 12.11. klo 12.30 – 15.30
Ilmoittaudu työpajaan: Perjantai 13.11. klo 12.30 – 15.30