Kutsu: Yrittäjien myymälätapahtumat

Lukuaika 2 min

Tervetuloa maksuttomiin yrittäjätapahtumiin Elisan myymälöihin ympäri Suomen.  

Elisa järjestää yhdessä Yrittäjäjärjestöjen kanssa viisi yksityistä tapahtumaa yrittäjille ja yrityksille ympäri Suomen. Kaikki tapahtumat järjestetään Elisan myymälöissä eri kaupungeissa keväällä 2022.  

Tapahtumapäivät:  

21.4.2022 Elisan myymälä, Puuvilla, Pori
11.5.2022 Elisan myymälä, Seppä, Jyväskylä
17.5.2022 Elisan myymälä, Ratina, Tampere
24.5.2022 Elisa Kulma, Helsinki 

Tapahtumien ohjelmassa on verkostoitumista, pientä purtavaa sekä vinkkejä yrittäjän ja työntekijän sujuvaan työhön. Saat tuoreinta tietoa laadukkaista yhteyksistä ja Elisan IT-palveluista yrityksille. Tapahtumissa voit myös hoitaa laite-, ja liittymätarpeet sekä muut mieltä askarruttavat asiat kuntoon. 

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä! 

21.4. Porin Yrittäjäaamu 

Satakunnan Yrittäjät järjestävät yhdessä Elisan kanssa torstaina 21.4. kello 8–10 Porin kauppakeskus Puuvillan Elisa-myymälässä Yrittäjäaamun. Tapahtumassa on paikalla Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen, Elisan myyjät Samuli Virkkunen ja Niko Saarni, Elisan myyntipäällikkö Petri Kokko sekä Elisan myymäläpäällikkö Jarno Peitso. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa sekä arvonta, jossa palkintona on muun muassa Leijonien pelipaita.  

Ilmoittaudu tapahtumaan 

11.5. Jyväskylän Yrittäjäilta 

Keski-Suomen Yrittäjät järjestävät yhdessä Elisan kanssa keskiviikkona 11.5. kello 18.30–20.30 Jyväskylän kauppakeskus Sepän Elisa-myymälässä Yrittäjäillan. Tapahtumassa sinut ottavat vastaan Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski, Elisan myymäläpäällikkö Minna Hytönen sekä myyjä Nea Liukkonen. Kuulet myös joustavan työskentelyn trendeistä ja työvälineistä Jabran Antti Valtoselta. Tarjolla on pientä purtavaa sekä arvonta, jossa palkintona muun muassa Leijonien pelipaita.   

Ilmoittaudu tapahtumaan 

17.5. Tampereen Yrittäjäaamu 

Pirkanmaan Yrittäjät järjestävät yhdessä Elisan kanssa tiistaina 17.5. kello 8–10 Tampereen kauppakeskus Ratinan Elisa-myymälässä Yrittäjäaamun. Tapahtumassa paikan päällä ovat Tampereen yrittäjien puheenjohtaja Mirka Lahti ja järjestöpäällikkö Sari Järvelin sekä Elisan myymäläpäällikkö Kreetta Hyvärinen sekä myyjä Laura Hietanen. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa sekä arvonta, jossa palkintona on muun muassa Leijonien pelipaita.

Ilmoittaudu tapahtumaan 

19.5. Turun Yrittäjäaamu  

Varsinais-Suomen Yrittäjät järjestävät yhdessä Elisan kanssa torstaina 19.5. kello 8.30–10 Turun Hansakorttelin Elisa-myymälässä Yrittäjäaamun. Sinut ottavat vastaan Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Niina Pekkala, Elisan myymäläpäällikkö Jarno Laakso sekä myyjä Yunus Itkonen. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa sekä arvonta, jossa palkintona on muun muassa Leijonien pelipaita.

Ilmoittaudu tapahtumaan 

24.5. Helsingin Yrittäjäaamu 

Helsingin sekä Pääkaupunkiseudun Yrittäjät järjestävät yhdessä Elisan kanssa tiistaina 24.5. kello 8.30–10 Helsingin Aleksanterinkadun Elisa Kulmassa Yrittäjäaamun. Paikan päällä sinua odottavat Pääkaupunkiseudun Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Repo, Elisan vastuumyyjä Tero Lehti, myyntipäällikkö Ville Ala-Nikkola sekä myyjä Pyry Savonlahti. Kuulet myös joustavan työskentelyn trendeistä ja työvälineistä Jabran Antti Valtoselta. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa sekä arvonta, jossa palkintona on muun muassa Leijonien pelipaita. 

Ilmoittaudu tapahtumaan