OnePlus 8T 5G on luotettava ja pitkäikäinen työpuhelin

Lukuaika 2 min

OnePlus 8T 5G on puhelin, jota on mukava käyttää. 5G, pitkä akkukesto, loistava käytettävyys, supernopea pikalataus ja ominaisuuksiin nähden edullinen hinnoittelu ovat erinomainen resepti hyvälle työpuhelimelle.

OnePlus 8T 5G soveltuu käyttäjille, jotka haluavat ennen kaikkea sujuvasti käytettävän puhelimen. 8T:llä hoituu niin puhelut, sähköpostit kuin muukin viestintä. Akkua riittää vielä aktiivisenkin työpäivän jälkeen vapaa-ajalle. 5G ja huippuluokan suorituskyky huolehtivat siitä, että puhelimella pärjää helposti kolme vuotta ilman tuskailuja.

Käyttöjärjestelmänä on uuteen Android 11:een perustuva OxygenOS, jota on helppo käyttää. Luonnollisesti kaikki Googlen palvelut ja Play-kauppa ovat käytössä. OnePlus lupaa puhelimeen käyttöjärjestelmäpäivitykset vähintään kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Tietoturvapäivityksiä tulee vielä kolmas vuosi luvatusti.

Näyttötekniikassa 8T on kehityksen kärjessä. Huippulaadukas amoled-näyttö on erittäin väritarkka ja sen kirkkaus riittää aurinkoisenakin päivänä. Näyttö päivittyy 120 kertaa sekunnissa, mikä saa ruudulla liikkuvat tekstit ja kuvat pysymään selkeinä ruutua rullatessakin. Kun ominaisuuteen tottuu, tuntuvat vanhat puhelimet yllättävän kömpelöiltä.

Iso akku ja nopea pikalataus

Iso akku riittää helposti koko työpäivän ajan. Kevyemmässä käytössä puhelimella pärjää kaksikin päivää ilman latausta. 8T:n suurin edistysaskel on kuitenkin sen pikalatauksessa. Akun saa puolilleen vain vartissa ja täyteen lataukseen kuluu 35 minuuttia. Puhelinta ei siis ole tarvetta ladata joka yö, vaan sen voi tankata esimerkiksi kahvihetkellä tai aamupalan aikana.

Erinomainen suorituskyky ja käytettävyys ovat asioita, joiden avulla OnePlussalla hoitaa käytännössä asioita, joita varten ennen olisi kaivanut esiin tabletin tai kannettavan.

Tietoturva on olennainen osa kokonaisuutta. Näytön alle sijoitettu huomaamaton sormenjälkitunnistin toimii nopeasti ja luotettavasti. Se rekisteröi sormenjäljen käytännössä viiveettä, vaikka näytössä on päällä panssarilasi. 8T:lla on Android Enterprise recommended -sertifiointi, joten se on Googlen hyväksymien ja suosittelemien yrityspuhelinten listalla.

Näyttäviä kuvia myös hämärässä

48 megapikselin pääkamera on erittäin valovoimainen. Sillä saa otettua hyvälaatuisia kuvia niin nopeista tilanteista kuin hämärässä. Kun kuvauskohde pysyy paikoillaan, hämärässä saa kuvattua jopa tilanteita, joita silmä ei pysty havaitsemaan. Pääkamerassa on sekä optinen että sähköinen kuvanvakain. Niiden avulla videokuvauksessa saa ammattimaisen tasaista jälkeä.

Ultralaajakulmakameralla saa talteen erittäin laajan 123 asteen kuvakulmaa vastaavan näkymän. Maisema- ja arkkitehtuurikuvauksen ohella ultralaajakulma sopii erinomaisesti katukuvaukseen sekä läheltä otettavien yhteiskuvien ottamiseen. Makrokamera tarkentuu jopa vain kolmen senttimetrin päässä oleviin kohteisiin, jolloin vaikkapa tuotekuviin saa aivan uudenlaista ilmettä.

Hyvä muotoilu tuntuu kädessä tukevalta

Muotoilussa on työkäytön näkökulmasta onnistuttu erinomaisesti. Puhelin sopii käteen mainiosti. Sivuilta kaartuva lasikuori yhdistyy ohuisiin alumiinikehyksiin, joista saa tukevan otteen. Tasapintainen näyttö toimii erinomaisesti ilman huolta kämmenestä tulevista kosketuksista. Puhelinta on mahdollista käyttää vaikka yhdellä kädellä ja virtanäppäin asettuu sopivasti oikean käden peukalon alle.

OnePlus 8T 5G haastaa ominaisuuksillaan reilusti kalliimmat kilpailijansa. Sen erinomaisuus on sujuvassa käytössä erinomaisen näytön, hiotun käyttöjärjestelmän, tinkimättömän suorituskyvyn ja nopean pikalatauksen ansiosta.

 

OnePlus 8T 5GOnePlus 8T 5G
Näyttö: 6,55’’ amoled 120 Hz
Muisti: 8/12 Gt
Tallennustila: 128/256 Gt
Yhteydet: 5G, 4G
Takakamerat: 48 MP (laajakulma), 16 MP (ultralaaja), 5 MP makro, 2 MP mustavalko
Etukamera: 16 MP
Akku: 4500 mAh
Mitat: 161 x 74 x 8,4 mm
Paino: 188 g

 

Tilaa OnePlus 8T 5G yritykselle >

Tilaa OnePlus 8T 5G kuluttajana >