OnePlus Nord 2 5G – huippupuhelimen ominaisuudet yhdessä paketissa

Lukuaika 2 min

Uusi OnePlus Nord 2 5G lunastaa sille etukäteen asetetut odotukset. Puhelimen muotoilu, käytettävyys, kamera ja ominaisuudet vastaavat selvästi kalliimpia puhelinmalleja.

OnePlus Nord 2 jatkaa viimevuotisen, Suomen eniten myydyn 5G-puhelimen, OnePlus Nordin seuraajana. Uutuus tuo parannuksia suorituskykyyn, akkukestoon, latausnopeuteen ja kameraan. Parannusten myötä puhelin ottaa askeleen kohti eri valmistajien lippulaivamalleja, jotka ovat kuitenkin kaksi kertaa Nord 2:ta kalliimpia.

Puhelimen muotoilu on onnistunut ja se istuu käteen hyvin. Puhelimen ison ja laadukkaan näytön avulla kaikki päivittäiset työasiat hoituvat helposti. Koostaan huolimatta puhelin mahtuu mitoiltaan taskuun pyöristettyjen reunojen ja litteän muotoilun ansiosta.

Suorituskyky on erinomainen ja puhelimessa on vähintään kahdeksan gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua tallennustilaa tehokäyttäjien iloksi. Uusimman Android 11 käyttöjärjestelmän päälle rakennettu OnePlussan oma OxygenOS loistaa nopeudessa ja selkeydessä. Puhelinta on todella mukava käyttää loogisen ja ripeän eleohjauksen avulla.

Yksityiskohtia ja väriloistoa kuviin

Nord 2 5G -puhelimeen on valittu 50 megapikselin kamera, joka on sama kuin saman valmistajan nykyisissä lippulaivamalleissa. Kamera pystyy taltioimaan huikeasti yksityiskohtia laadukkaasti ja kuvien väriloisto on luonnollinen. Kuvien tekninen laatu sopii some-palveluiden lisäksi tulostettaviksi, mikä on tärkeä ominaisuus myös yrityskäytössä.

Uudessa kamerassa on huippumalleista tutuksi tullut optinen kuvanvakaaja, jonka ansiosta kuvat ja videot valottuvat laadukkaasti myös hämärässä ja pysyvät terävinä. Kuvanlaatu ei hyydy käsivaralta kuvatessa pimeinä syysiltoina. Lisäksi erityisellä yö-tilalla hämäräkuvat näyttävät kuin päivällä kuvatuilta.

Pääkameran ohella kamerassa on ultralaajakulmakamera maisema- ja sisätilakuvaukseen sekä mustavalkokamera, joka tukee valokuvien laatua optimoivan tekoälyn toimintaa. Huipputarkka 32 megapikselin etukamera soveltuu laadukkaisiin selfie-kuviin.

Akku täyteen puolessa tunnissa

Huolettomuus latauksessa ei koidu kohtaloksi Nord 2:n kanssa. Puhelimen huippunopean 65 watin pikalatauksen ansiosta kookkaan 4500 mAh:n akun saa täyteen tyhjästä puolessa tunnissa, joten puhelinta voi ladata aina tarpeen tullen perinteisen jokaöisen latauksen sijaan.

Isolla akulla pärjää peruskäytössä jopa kaksi päivää. Aktiivisessakaan käytössä puhelin ei hyydy kesken päivän. Lisäksi pikalaturi kuuluu puhelimen hintaan.

Kaikki tarpeellinen ja vähän enemmän

OnePlus Nord 2 on edullinen huippupuhelin, joka tuo kalliiden huippumallien ominaisuuksia kaikkien ulottuville. Puhelimeen on luvattu kaksi seuraavaa isoa Android-päivitystä sekä kolmen vuoden tietoturvapäivitykset. Hyvä suorituskyky, mainio kamera ja loppuun hiottu käytettävyys ovat ominaisuuksia, joita kaikki työkäyttäjät arvostavat.

OnePlus Nord 2 5G

Näyttö: 6,43’’ (20:9), 90 Hz amoled
Tarkkuus: 2400 x 1080
Tallennustila: 128 / 256 Gt
Nettiyhteydet: 5G
Takakamerat: 50+8+2 MP
Etukamera: 32 MP
Akku: 4500 mAh
Lataus: 65 W
Mitat: 73 x 159 x 8,3 mm, 189 g

Kiinnostuitko OnePlus Nord 2 5G -puhelimesta? Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa kätevästi verkkokaupastamme:

Tilaa OnePlus Nord 2 5G yrityksille >

Tilaa OnePlus Nord 2 5G kuluttajille >