Valtio Expo 10.5.2022

Lukuaika < 1 min

Elisa on mukana Valtio Expo -messutapahtumassa 10.5.2022 Marina Congress Centerissä. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia. 

Tervetuloa Elisan messuosastolle Valtio Expoon 10.5.2022 kello 8–16. Elisan löydät osastolta nro 9.

Aika: 10.5.2022 8.00–16.00
Paikka: Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki

Elisan Business Lead Heli Törrösen puheenvuoron kuulet kello 11.40. Aiheena on Connected customer service – avaimet parhaaseen asiakaskokemukseen.

Messuosastollamme voit tutustua Elisa Desk -demoon. Elisa Desk on aidosti monikanavainen asiakaspalvelu- ja tiketöintijärjestelmä, joka kokoaa yhteen eri kanavista tulevat yhteydenotot samaan helppokäyttöiseen käyttöliittymään. Palvelun avulla voidaan hallita organisaation sisäisiä ja ulkoisia tuki- ja palvelupyyntöjä, reklamaatioita, tiedusteluita ja muita tehtäviä. Järjestelmä soveltuu myös asiakaspalautteen hallintaan ja asiakasviestintään.

Tule tutustumaan ja juttelemaan!

Valtio Expo

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Valtio Expo esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille. Mielenkiintoisia tietoiskuja ja keskustelunavauksia on tarjolla useassa eri salissa.

Lue myös:

Digitaalinen asiakaskokemus näkyy tuloksessa

Arvonluontimalli auttaa kehittämään asiointia ja ratkaisee myös julkisten palveluiden haasteita