Videokokous etätyöskentelyssä -webinaarisarja 22.4.-6.5.2020

Lukuaika 2 min

Tule mukaan kuuntelemaan Elisa Videran webinaarisarjaa videokokouksesta etätyöskentelyn tukena vaativissakin tapaamisissa. Voit osallistua yhteen tai useampaan webinaariin.

Monet ovat joutuneet tutustumaan etätyöhön ja kotoa työskentelyyn koronakriisin myötä. Kotityön mahdollistaminen on tänään myös yritysten keino tarjota työntekijöille turvallinen työntekomahdollisuus.

Vaikka etätyö on pandemian myötä saanut enemmän huomiota, ei sitä pitäisi ajatella pelkästään väliaikaisena muutoksena vaan mahdollisuutena oppia uusi työtapa tulevaisuutta varten.

Aiheina käsittelemme:

  • vinkkejä videon hyödyntämiseen etätyössä ja etätyön johtamisessa
  • asiakkaan ja muiden sidosryhmien tapaamista videon välityksellä
  • mitä on hyvä muistaa videopuhelun tietoturvasta.

Videokokous etätyöskentelyssä -webinaarisarja keskittyy videokokouksen ja erityisesti Cloud Connect Meet -videokokouksen hyödyntämiseen etätyöskentelyn tukena. Elisa Videran asiantuntijat esittelevät eri käyttötapauksia, joissa videokokous on korvaamaton mahdollistaja, kun halutaan yhdistää kotitoimistot ja luoda edellytykset isojenkin tiimien virtuaalityöskentelylle.

Jos et pääse osallistumaan webinaariin livenä, ei hätää! Löydät tältä sivulta webinaarien jälkeen niiden tallenteet.

 

Elisa Webinaari ke 22.4.​ klo 08:00-08:45 Vinkkejä videon hyödyntämiseen etätyössä ja etätyön johtamisessa

Puhuja: Owe Ekman, Vice President Sales Northern Europe, Elisa Videra

Jokaiselle työntekijälle kotitoimistolla on edelleen tärkeää tuntea tekevänsä kollegoidensa kanssa yhdessä töitä ja olevansa osa tiimiä. Uudet työtavat asettavat myös yritysjohdolle haasteen uudistaa johtamiskäytäntöjä.

Etätyön johtamiselle pitääkin rakentaa oma johtamismalli. Parhaimmillaan etätyössä sekä ihmisten että toiminnan tehokkuus kasvaa siirtymien jäädessä pois.

Webinaarissa Elisa Videran Owe Ekman opastaa, miten luodaan edellytykset sujuvaan ja tietoturvalliseen etätyöskentelyyn oikeiden työkalujen, asenteen ja ajattelutavan kautta.

Katso tallenne!

Elisa Webinaari ke 29.4.​ klo 08:00-08:45 Asiakkaan ja muiden sidosryhmien tapaaminen videon välityksellä

Puhuja: Pekka Haataja, Vice President Sales Central Europe, APAC & Vodafone, Elisa Videra

Uusi etätyökulttuuri vaatii etätyövälineitä, jotka mahdollistavat erilaisia kohtaamisia. Myynnin ja johdon on mietittävä, miten uudesta tilanteesta huolimatta asiakas ja muut sidosryhmät kohdataan videon välityksellä ja välitetään vakuuttava viesti.

Webinaarissa Elisa Videran Pekka Haataja kertoo kokemuksen pohjalta, miten videokokouksen saa rakennettua toimivaksi kokonaisuudeksi asiakkaiden ja esimerkiksi partnerien kanssa.

Katso tallenne!

Elisa Webinaari ke 6.5.​ klo 08:00-8:45 Tietoturvallinen videopuhelu

Puhujat: Juha Valtavaara, Director, Center of Excellence & Sami Sorvisto, Head of Technology Office, Elisa Videra

Kriisit, ja myös nyt koronapandemia, ovat aikoja, jolloin kyberrikolliset lisäävät aktiivisuuttaan. Siksi onkin tärkeää muistaa tietoturva samalla kun opitaan uusi työtapoja. Webinaarissa Elisa Videran asiantuntijat Juha Valtavaara ja Sami Sorvisto kertovat, mitä on hyvä pitää mielessä videopuhelun tietoturvasta ja esittelevät tarkemmin Cloud Connect Meet -videokokouksen tietoturvaratkaisuja.

Katso tallenne!