JBL Flip 3 Bluetooth-kaiutin
JBL Flip 3 Bluetooth-kaiutin

JBL Flip 3 Bluetooth-kaiutin

Pienikokoinen ja roiskeenkestävä JBL Flip 3 Bluetooth-kaiutin mahdollistaa sinulle rennon työympäristön vaikkapa uima-altaan äärellä hellepäivänä. Kaiutinta voi käyttää puhelinpalavereissa, sillä sen sisäänrakennettu kohinan ja kaiun vaimentava kaiutinpuhelin toistaa äänen selkeänä.

JBL Flip 3 Bluetooth-kaiutin – Toimii myös kaiutinpuhelimena

Yleinen kuvaus

  • Voi käyttää kaiutinpuhelimena
  • Roisketiivis
  • Jopa 10 tunnin toistoaika

Flip 3 Bluetooth-kaiutin on liitettävissä langattomasti jopa kolmen älypuhelimen tai tabletin kanssa. Voit siis työskennellessäsi toistaa musiikkia ja puhelun tullessa vaihtaa kaiuttimen kaiutinpuhelimeksi. Voit myös yhdistää kaiuttimen Siri- tai Google Now -sovellukseen ja hyödyntää äänikomentoja.

Kaiuttimen kangasmateriaali ja tukeva kuminen kotelo ovat sekä käytännölliset että tyylikkäät. Tehokkaalla litiumioniakulla saat jopa 10 tunnin toistoajan musiikille eli kaiutinta ei tarvitse olla lataamassa joka välissä. Roiskeenkestävyys puolestaan tekee kaiuttimesta oivan matkakaverin kelistä riippumatta. Työpäivä altaan reunalla tai kotiterassilla pienessä kesäsateessa on Flip 3 kaiuttimen kanssa mahdollista. Voit siis tehdä töitä tai kuunnella musiikkia missä haluat.

Tuotekoodi: JBLFLIP3BLKEDTEU

Oletko kuluttaja? Tilaa JBL Flip 3 Bluetooth-kaiutin täältä >> 

Tekniset tiedot

Akku

Litiumionipolymeeri (3,7V 3000 mAh)

Akun latausaika

3,5 tuntia

Toistoaika

Jopa 10 tuntia

Mitat

64 x 169 x 64 mm

Paino

450 g

Väri

Musta