JBL Reflect Contour 2 -langattomat kuulokkeet
JBL Reflect Contour 2 -langattomat kuulokkeet

JBL Reflect Contour 2 -langattomat kuulokkeet

JBL-laadulla valmistetut Bluetooth-kuulokkeet pysyvät korvillasi vakaasti ja mukavasti palaverista toiseen kirmatessa tai pururadalla. 10 tunnin akkukesto on omiaan aktiivikäyttöön, ja IPX5-suojaluokitus pitää hien ja kosteuden loitolla. Äänen säätö sekä puhe hoituvat kätevästi mikrofonilla varustetulla kauko-ohjaimella.

JBL Reflect Contour 2 -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Kauko-ohjain mikrofonilla ja äänenvoimakkuuden säädöllä
  • 10 tunnin akkukesto
  • Hienkestävä IPX5-suojaluokitus

Maailmankuululla JBL-äänenlaadulla varustetut langattomat Bluetooth-kuulokkeet sopivat erinomaisesti aktiiviseen työskentelyyn ja kuntoiluun, sillä niiden istuvuus on suunniteltu pysymään vakaasti ja mukavasti korvillasi - kirmasit sitten palavereissa tai pururadalla.

Korvatulppien kolmesta eri kokovaihtoehdosta löydät kätevästi itsellesi parhaat, koukkumaisten sankojen varmistaessa etteivät kuulokkeet pääse tipahtamaan vauhdissakaan. IPX5-vedenkestoluokitus suojaa kuulokkeet kosteudelta hikisissäkin paikoissa, ja heijastavat kaapelit tuovat turvaa pimeällä liikkuessasi.

Kätevän kolmenäppäimisen kauko-ohjaimen avulla säädät äänenvoimakkuutta vaivattomasti, ja sen yhteyteen sijoitettu mikrofoni mahdollistaa puheen lisäksi myös äänikomentojen antamisen. 10 tunnin akkukesto antaa virtaa koko päiväksi, ja jo 15 minuutin pikalataus tuo tunnin verran toistoaikaa.