Konftel EGO -kaiutinpuhelin
Konftel EGO -kaiutinpuhelin

Konftel Ego-kaiutinpuhelin

Kristallinkirkkaita säveliä kompaktissa langattomassa kaiuttimessa – Ego tuo ääntä niin työneuvotteluihin kuin pihajuhliin. Pienikokoinen kaiutin kulkee helposti mukana, tukee useita sovelluksia ja kokoustyökaluja sekä kestää jopa 12 tunnin yhtäjaksoista käyttöä.
  • Konftel EGO -kaiutinpuhelin
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut62,00 €

Konftel Ego -kaiutinpuhelin – paljon ääntä pienessä paketissa

Yleinen kuvaus

  • Langaton, kannettava kaiutinpuhelin
  • USB-, Bluetooth- ja NFC-yhteydet
  • Jopa 12 h:n akunkesto
  • Tukee useita sovelluksia ja kokoustyökaluja

Konftelin Ego on pienikokoinen kannettava kaiutinpuhelin, joka on helppo liittää matkapuhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen. OmniSound®-äänentoistoteknologia tuo sille kristallinkirkkaan HD-äänen täysin kaksisuuntaisena ja Bluetooth A2DP takaa parhaan äänenlaadun musiikin kuunteluun – Ego sopii niin tärkeisiin työneuvotteluihin kuin hengähdystaukoihin ja juhlahetkiin.

Ego-kaiutinpuhelin tukee Skype for Business, Cisco Jabber ja Avaya Communicator -sovelluksia sekä muita kokoustyökaluja. Sen saa yhdistettyä muihin laitteisiin joko Bluetooth- tai NFC-yhteyksien sekä USB-liitännän kautta. Selkeä LCD-näyttö kertoo kulloinkin käytössä olevan toiminnon.

Jopa 12 tuntia kestävän akun ja Bluetoothin ansiosta kaiutinpuhelin on täysin langaton. Akun voit ladata USB-liitännän kautta. Kaiuttimeen saa liitettyä myös kuulokemikrofonin, ja ääntä voi helposti vaihdella kaiuttimen ja kuulokkeiden välillä osallistujien määrän sekä keskustelun yksityisyyden mukaan.

Tuotekoodi:

910101081