Vastaa Elisan kyselyyn ja vaikuta työsuhdeliittymien lisäpalveluihin

Kyselyyn osallistujat saavat etuja Elisan palveluista!*

Mielipiteesi on meille tärkeä. Tällä kyselyllä kartoitamme, haluaisitko saada nykyiseen työsuhdeliittymääsi enemmän vauhtia erillisenä ja omakustanteisena lisäpalveluna. Oletko kiinnostunut saamaan nopeimman 5G- tai 4G-verkon käyttöösi? Kaipaatko lisävauhtia säännöllisesti vai tilapäisesti? Miten haluaisit tilata ja maksaa tällaisesta lisäpalvelusta työntekijänä?

Vastaa kyselyyn ja pääset vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan kehitämme palveluitamme! Vastaaminen vie vain muutaman minuutin ja se ei velvoita sinua tilaamaan palveluitamme.

*Palkkio: Muista täyttää yhteystietosi kyselylomakkeelle, niin pääset testaamaan Elisa Turbonappia ja saat edun Elisa Kirjaan liittyen. Lähetämme edut sinulle sähköpostitse. Elisa Turbonapilla saat liittymäsi maksiminopeuden käyttöön: 5G-liittymään saat alueen nopeimman 5G-verkon ja 4G-liittymään nopeimman 4G-verkon käyttöösi.


Lue lisää palveluistamme

Elisa Turbonappi

Turbonappi

Ota verkon maksiminopeus käyttöön Elisan liittymässä. Tilaa helppo Elisa Turbonappi-palvelu päiväksi tai viikoksi!

Elisa OmaLasku

OmaLaskun kaikki palvelut

Elisa OmaLaskulla saat käteviä lisäpalveluita Elisan liittymiin ja laitteisiin. Näin työntekijät voivat valita vaikka paremman puhelimen itselleen.

Toimivat työvälineet ja joustavat edut parantavat työntekijöiden tyytyväisyyttä