Leitz Complete Smart Traveller -kokousvälinekansio
Leitz Complete Smart Traveller -kokousvälinekansio

Leitz Complete Smart Traveller -kokousvälinekansio

Kokouksessa olennaiset tarvikkeet ja työvälineet muistioista kynään ja 10-tuumaiseen tablettiin kätkeytyvät Leitzin Complete Smart Traveller -kokousvälinekansion sisään. Kokousvälinekansiossa on huomioitu käyttäjän monipuolisten tarpeiden täyttäminen mm. 10 taskulla, jotka tekevät tavaroiden organisoinnista mutkatonta.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Leitz Complete Smart Traveller -kokousvälinekansio

Yleinen kuvaus

  • 10-tuumaiselle tabletille
  • 10 säilytystaskua

Sujuvaan työmatkailuun tai päivittäiseen käyttöön soveltuva kokouskansio säilyttää järjestelmällisesti kaikki olennaiset työvälineet, joita kokouksessa tarvitaan. Leitz Complete Smart Traveller -kokousvälinekansio on suunniteltu niin, että sen sisällä kulkeutuu 10-tuumainen tabletti, mutta myös A4-kokoinen lehtiö. Erilliset taskut pitävät käyntikortit käden ulottuvilla ja kynällekin on oma paikkansa.

Leitz Complete Smart Traveller -kokousvälinekansion materiaali on polyesteria, jolla taataan kansion kestävyys sekä keveys. Mobiililaitteille tarkoitetut taskut on pehmustettu pehmeällä fleecellä, joka suojaa laitteiden näyttöä kuljetuksessa. Metalliset vetoketjut ja hillitty muotoilu viimeistelevät väritykseltään mustan kokousvälinekansion, johon vihreä sisäosa tuo pirteän vivahteensa.

Tekniset tiedot

Mitat

330 x 245 x 43

Paino

0,42kg


Materiaali

Polyesteri, metalli

Väri

Musta


Yhteensopivat laitteet

10 tuumainen tabletti, yleisimmät mobiililaitteet