Leitz Complete Smart Traveller -lentolaukku
Leitz Complete Smart Traveller -lentolaukku

Leitz Complete Smart Traveller -lentolaukku

Tehokkaan matkustajan tarpeisiin luotu Leitzin käsimatkatavarakokoinen laukku kuljettaa tavarat mukavasti ja turvallisesti. Laukku ja sen eri osastot voidaan lukita kolminumeroisella TSA-lukolla ja laukun saa kiinnitettyä teräslangalla kiinteään esineeseen. Laukun kuljettaminen on inlinescate-järjestelmäpyörien (ABEC3) ja kaksinkertaisen putkikahvan avulla helppoa.

Leitz Complete Smart Traveller -lentolaukku

Yleinen kuvaus

  • TSA-lukitus
  • Interscate-järjestelmäpyörät
  • Kaksi säilytysosastoa

Käsimatkatavarakokoinen Leitz Complete Smart Traveller -laukku kuljettaa matkan aikana mm. tietokoneen, mobiililaitteet ja vaatteet tyylikkäästi sekä tehokkaasti. Laukun suunnittelussa on huomioitu käyttömukavuus lentokentällä, jotta lähtöselvityksen tekeminen olisi huoletonta ja nopeaa.

Matkalaukun vetoketjullinen etuosasto sekä laukun sisällä olevat verkkotaskut järjestävät sisällään niin kannettavan kuin muovipussiin pakattavat nesteetkin. Laukun osastot ovat lukittavissa kolminumeroisella TSA-lukolla, joka takaa turvallisuuden matkan aikana. Laukku on kiinnitettävissä teräslangan avulla kiinteisiin esineisiin.

Huolella matkustajan tarpeisiin suunnitellut lisäominaisuudet, kuten avain- ja kynäpidikkeet, kiinnityshihnat ja erilaiset verkkotaskut tekevät tavaroiden säilyttämisestä sekä turvallista että järjestelmällistä. Kevyt, mutta tilava Leitz Complete Smart Traveller -lentolaukku on minimalistisen tyylikäs käsimatkatavara, joka takaa matkustusmukavuuden.

Tekniset tiedot

Mitat

550 x 350 x 200

Tilavuus

29 litraa

Paino

2,9 kg

Materiaali

Polyesteri, muovi, metalli

Väri

Musta