Lenovo V14 Gen 2
Lenovo V14 Gen 2

Lenovo V14 Gen 2

Lenovo V14 Gen 2 yrityskannettava sisältää kaikki tärkeimmät ominaisuudet ja toiminnot maksimaalisen työpanoksen mahdollistamiseen. AMD Ryzen 3-5300U -mobiilisuoritin ja Radeon näytönohjain luovat ihanneolosuhteet sekä mahdollistavat sulavan moniajon, ja kevyt rakenne tekee koneesta oivan kaverin liikkuvaan työhön.

Lenovo V14 Gen 2 – tehokasta moniajoa huippuominaisuuksilla

Yleinen kuvaus

  • 14 tuuman LED -taustavalaistu Full HD -näyttö
  • Kevyt ja ohut kannettava liikkuvaan työhön
  • Trusted Platform Module -tietoturvaohjelmisto
  • 36 kk OnSite -takuuhuoltopalvelu

Lenovo V14 Gen 2 on mainio kannettava, joka auttaa sinua suoriutumaan päivittäisistä työtehtävistäsi. AMD Ryzen 5300U - mobiilisuoritin ja Radeon tehokas näytönohjain mahdollistavat tehokkaan moniajon ja pääset nauttimaan vaikuttavasta nopeudesta ja sulavuudesta. Muisti ja -tallennusvaihtoehdot ovat laajennusmahdollisuuksineen ensiluokkaiset, ja voit huoletta tallentaa tiedostoja ja dataa koneellesi ilman pelkoa siitä, että ne joutuvat vääriin käsiin. Trusted Platform Modulen luotettavat tietoturvaominaisuudet varmistavat, että kaikki tiedostosi pysyvät juuri siellä mihin ne kuuluvatkin.

V14 Gen 2 tuo eteesi tarkan ja modernin näytön, jolta katsot sisältöjä mielekkäästi pitkiäkin aikoja. Ohuet reunat on suunniteltu sulautumaan fiksusti koneen näyttöön maksimaalisen näyttöalan luomiseksi. Heijastamaton FHD -näyttö tukee myös 300 nitin kirkkautta. Online -tapaamisia varten voit ottaa kaiken irti sisäänrakennetusta HD -kamerasta, kaksoismiksofoneista, 1,5 W:n stereokaiuttimista ja Dolby Atmos tuesta. Kone on suunniteltu kulkemaan mukanasi työtehtävistä ja olosuhteista riippumatta ja onkin vain 1,5 kg painoinen ja alle 2 cm ohut.

Lenovon tietokoneilla on 36 kk:n laajennettu OnSite-takuuhuoltopalvelu, jonka turvin saat vikatilanteessa huoltoliikkeen korjaus- ja huoltopalvelut mukaan lukien takuunalaiset varaosat ilman eri veloitusta. Tarvittaessa huoltoliike lähettää teknikon paikanpäälle selvittämään ongelman.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! 

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

82KC0035MX#3OS

Näyttö

14 tuuman LED-taustavalaistu 1920 x 1080 / Full HD, heijastamaton

Kirkkaus: 300 cd/m²

Suoritin

AMD Ryzen 3 5300U / 2.6 GHz (3.8 GHz) / 4 Mt Välimuisti

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro 64-bit

Muisti ja tallennus

8 GB DDR4 (1 x 4 GB + 4 GB (soldered))

256 GB SSD - NVMe

Näytönohjain

AMD Radeon Graphics

Ääni

Stereokaiuttimet, kaksisuuntainen mikrofoni

High Definition Audio, Dolby Audio

Yhteydet

802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, Gigabit Ethernet

Kamera

720p HD-webkamera

Turvaominaisuudet

Firmware Trusted Platform Module (TPM 2.0) Security Chip, järjestelmänvalvojan salasana, kiintolevysalasana, käynnistyssalasana, RapidCharge, Kensington nano -turvalukkopaikka (lukko myydään erikseen)

Liitännät

USB 2.0 USB 3.2 Gen 1 USB-C 3.2 Gen 1 (vain data) HDMI Kuuloke/mikrofoni-yhdistelmäliitin LAN

Näppäimistö

Läikkysuojattu, multi-touch -touchpadnäppäimistö, kosketuspinta ilman näppäimiä, tarkka kosketuslevy

Akku ja lataus

38 Wh

Jopa 7,5 tuntia

RapidCharge

65 watt

Vaihtovirta 100-240 V (50/60 Hz)

Mitat ja paino

32.42 cm x 21.52 cm x 1.99 cm

1.6 kg

Takuu

Kolmen vuoden Lenovo On-Site -takuu