Lenovo YOGA Book
Lenovo YOGA Book

Lenovo YOGA Book

Terävällä 10,1 tuuman näytöllä komistettu ja upeilla ominaisuuksilla täytetty YOGA Book on tabletti, joka osaa muuttaa musteella ja Real Pen -kynällä paperille kirjoittamasi tekstin digitaaliseen muotoon. Luonnostelu onnistuu vaikkei pistorasiaa olisi käytettävissä, sillä YOGA Bookin akku kestää yhdellä latauksella jopa 12 tuntia – tätä huikean ohutta ja kevyttä tablettia voit kuljettaa mukanasi kaikkialla. Valitse Windows- tai Android-käyttöjärjestelmä.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Lenovo YOGA Book – kynäilijän huikea työväline

Yleinen kuvaus

  • Ohut, kevyt ja upea
  • 10,1 tuuman Full HD -näyttö
  • Android 6.0

YOGA Book on mahtava työväline luovuuden ammattilaisille ja kaikille niille, joiden työpöytä uhkaa säännöllisin väliajoin hukkua järjestäytymättömiin muistiinpanopapereihin. Tämä 2-in-1-tabletti osaa muuttaa musteella ja Real Pen -kynällä paperille kirjoittamasi tekstin saumattomasti digitaaliseen muotoon. Näin voit muokata, järjestellä, yhdistää ja jakaa muistiinpanojasi hetkessä.

Korkealaatuisen tabletin Android-käyttöjärjestelmää on muokattu entistä helpommaksi. Voit käyttää useita sovelluksia samaan aikaan, järjestellä ne tehtäväpalkin avulla sekä vetää ja pudottaa tekstiä yhdestä sovelluksesta toiseen. Näppärä sisäänrakennettu Halo-näppäimistö tulee esiin kun tarvitset sitä ja katoaa, kun et enää tarvitse. Androidin sijaan voit valita myös tuttua Windows-käyttöjärjestelmää kantavan version.

YOGA Book on avattuna ainoastaan 4,55 millimetrin paksuinen ja painaa vain 690 grammaa, joten kuljetat muistiinpanojasi mukana kevyesti missä vain. Luonnostelu onnistuu, vaikkei pistorasiaa olisi käytettävissä, sillä YOGA Bookin akku kestää yhdellä latauksella jopa 12 tuntia.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

10,1 tuuman näyttö

Resoluutio

1920 x 1200 pikseliä

Käyttöjärjestelmä

Android 6.0 tai Windows 10 Pro

Muisti

64 Gt sisäistä muistia, 4 Gt RAM- eli käyttömuistia, tuki microSD-muistikortille (jopa 128 Gt asti)

Suoritin

Intel Atom x5-Z8550 (quad-core, jopa 2,4 GHz)

Kamera

8 megapikselin takakamera, 2 megapikselin etukamera

Video

Videotallennus, Full HD -resoluutio (1080p, 30 fps)

Liitännät

USB 2.0, micro-HDMI, WLAN a/b/g/n/ac (2,4 GHz ja 5 GHz), Bluetooth v 4.0, 3,5 mm kuulokeliitäntä

Navigointi

GPS, GLONASS

Verkko

2G, 3G, LTE

Tiedonsiirto

4G-vastaanottonopeus enintään 150 Mbit/s

Akku

8500 mAh, kesto jopa 12 tuntia!

NFC

Ei

Muuta

Sisältää Real Pen -kynän, Book Pad -muistion, Book Pad -papereita ja Real Pen -musteita

Mitat

256,6 x 170,3 x 9,6 mm

Paino

690 g

Valmistajan takuu laitteelle

24 kk