Poistotarjous - säästä 680 €

Microsoft Surface Book 2 13.5
Microsoft Surface Book 2 13.5

Microsoft Surface Book 2 13.5

Poistomyynnissä
Microsoft Surface Book 2 vie visuaalisen suunnittelun uusiin ulottuvuuksiin. Suunnittelet sitten mieluummin kynällä tai kosketuksen avulla, on huipputarkka PixelSense-kosketusnäyttö luottokumppanisi, joka toistaa värit uskomattoman kirkkaasti. Tehokas suoritin pitää huolen, että laite ei hyydy isojenkaan tiedostojen edessä.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Microsoft Surface Book 2 – Huipputehoa visuaaliseen työhön

Yleinen kuvaus

  • Loistava suorituskyky graafiseen työhön
  • 13,5 tuuman PixelSense-kosketusnäyttö
  • Pitkäkestoinen akku – jopa 17 tuntia
Surface Book 2 sopii kuin nakutettu visuaaliselle ihmiselle, joka suunnittelee joko kosketuksen tai kynän avulla. 13,5 tuuman PixelSense-kosketusnäyttö huipputarkkuudella ja 6 miljoonalla kuvapisteellä nostaa luovuuden uudelle tasolle. Surface Penin* avulla voit kirjoittaa, varjostaa ja luonnostella viiveettä, aivan kuin paperille.

Surface Book 2 on paljon pienessä koossa: se on tabletti, kannettava tietokone ja studiolaite suunnitteluun. Tehokas 8.sukupolven Intel-suoritin takaa, että pienessä pakkauksessa on tehoa enemmän kuin riittävästi. Isotkin graafiset aineistot ja vaikkapa verkostoitumistapahtumassa kuvatut videot toistuvat siis vaivatta, ja ilman ärsyttävää pyörivää tiimalasia.

Jo pelkästään laitteen koko tekee siitä loistavan matkustuskaverin, mutta pisteenä iin päälle on pitkäkestoinen akku, joka kestää varmasti koko päivän, sillä sen kesto on jopa 17 tuntia. Taustavalaistu, täysikokoinen näppäimistö puolestaan pitää huolen, että kirjoittaminen onnistuu myös lentokentän kahvion hämyisemmässäkin nurkkauksessa.

Erikseen ostettavan Surface Dialin* avulla viet piirtämisen ja graafisen suunnittelun uudelle tasolle. Monitoimityökalulla muun muassa navigoit, siirryt, valitset työkalun ja säädät ääniä. Asetat vain Surface Dialin laitteen näytölle ja värinvalitsin tai viivain ilmestyy ulottuvillesi. Yhdessä Surface Penin* kanssa saat käyttöösi pikatoimintoja, ohjaimia ja piirtotyökaluja. Ole valmiina päästämään luovuutesi valloilleen.

* Myydään erikseen

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Suosittelemme sinulle

Tekniset tiedot

Tuote

Microsoft Surface Book 2, 13,5 tuuman näyttö

Tuotekoodit

HN6-00008 (8 Gt RAM, 256 Gt SSD), HNM-00008 (16 Gt RAM, 512 Gt SSD), HNQ-00008 (16 Gt RAM, 1 Tt SSD)

Näyttö

13,5 tuuman PixelSense-kosketusnäyttö (3000 x 2000 pikseliä), näytönohjain NVIDIA GeForce GTX 1050 (2 Gt GDDR5 SDRAM)

Prosessori

8.sukupolven Intel Core i7 8650U, 1.9 GHz

Keskusmuisti

Järjestelmämuisti 8 Gt tai 16 Gt RAM-muistia

Kiintolevy

256 Gt, 512 Gt tai 1 Tt SSD

Liitännät

2 x USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, kuulokelähtö, 2 x SurfaceConnect, HD-webkamerat (1080p) edessä ja takana, stereokaiuttimet (Dolby Audio Premium, Dolby Atmos), kaksoismikrofoni

Yhteydet

802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1

Muuta

Taustavalaistu näppäimistö, valaistustunnistin, läheisyystunnistin, kiihtyvyystunnistin, gyroskooppi, magnetometri, yhteensopiva Surface Dial -työvälineen kanssa

Väri

Hopea

Mitat

31,2 x 23,2 x 2,3 cm

Paino

1642 g

Akku

Kesto jopa 17 tuntia

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro 64, Microsoft Office 30 päivän kokeiluversio

Takuu

Laitevalmistajan 24 kuukauden takuu