Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta katso löydätkö sopivan vaihtoehdon muiden Microsoft-tietokoneiden joukosta.


Microsoft-tietokoneet

Microsoft Surface Studio
Microsoft Surface Studio

Microsoft Surface Studio

Huippusuorituskykyä tarjoava Microsoft Surface Studio on luovan työn ammattilaisen työväline, jonka käyttötavat ovat lähes rajattomat. Piirrät ja kirjoitat suoraan näytölle vain käsiäsi käyttäen ja kun työsi vaatii tarkempaa hiomista, on apunasi langaton hiiri ja näppäimistö. Sinulle parhaiten sopivaan asentoon taipuvalla Surface Studiolla pyörität mutkattomasti Office 365:n ja esimerkiksi Adoben -ohjelmia täydellä teholla vaikka aamusta iltaan.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Microsoft Surface Studio - Maksimaalisen monipuolinen tehotietokone

Yleinen kuvaus

  • Käytettävissä eri asennoissa
  • 28 tuuman huipputarkka PixelSense-näyttö
  • 10 pisteen monikosketus

Microsoft on rakentanut luovan tuon järeille ammattilaisille taulutietokoneen, jolla työskentely on elämys johon haluaa palata päivästä toiseen. 28 tuuman Microsoft Surface Studion näyttö taipuu Zero Gravity -saranan ansiosta juuri sinulle sopivimpaan asentoon, jotta työskentelet aina juuri niin kuin itse haluat. Minimalistisen muotoilunsa vuoksi Surface Studio ei turhaa työpöytääsi täytä, tehden tilaa kahvikupille ja muille työvälineillesi.

On hyvin mahdollista, että Microsoft Surface Studiosta tulee ainoa työvälineesi joka päiväiseen luomistyöhön. Huipputerävältä näytöltä on nähtävissä valokuvien ja videoiden pienimmätkin yksityiskohdat, eikä niiden muokkausmahdollisuudet lopu kesken. Surface Studiota on myös ilo käyttää juuri niin luovasti kuin se sinulle sopii. Teet luonnostelman kirkkaalle näytölle niin sormenpäilläsi kuin Surface-kynällä ja kun on aika tehdä pikkutarkempaa työtä, kämmenesi alla työskentelee langaton hiiri sekä näppäimistö.

Surface Studiossa on mm. valtava 4500 x 3000 resoluutio, pitkälle viety NVIDIA GeForce -grafiikkasuoritin ja jopa 32 Gt:n RAM- eli käyttömuisti. Työskentelyn nopeutta tukee kattavan RAM- muistin lisäksi kuudennen sukupolven Intel Core -suoritin. Uniikin kasvojentunnistusominaisuuden vuoksi tärkeimmät taideteoksesi pysyvät huipputurvallisesti salattuina oman Surface Studiosi sisällä.

Surface Studio on kuitenkin tehty jaettavaksi ja siksi mm. kasvojentunnistusominaisuus lukee jopa eri tileihin liitetyt kasvot. Tiedostojen jakaminen taas hoituu hyödyntäen huippunopeita verkkoyhteyksiä, mutta myöskään USB-porttien määrässä ei ole säästelty, mikäli jokainen Surfacen Studion käyttäjä haluaa tuoda oman laitteensa piuhan päähän.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

28 tuuman PixelSense -näyttö

Resoluutio

4500 x 3000

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro, Office 365:n 30 päivän kokeiluversio
 

Muisti

8 tai 16 Gt RAM- eli käyttömuisti

Suoritin

Kuudennen sukupolven Intel Core i5 tai i7

Tallennustila

64 Gt:n SSD-asema ja 1 Tt:n kiintolevy tai 128 Gt:n SSD-asema ja 1 Tt:n kiintolevy

Kamera

5 megapikselin kamera, 1080p HD -videokamera

Äänet

Kaksoismikrofonit, Dolby Audio Premium 2.1 -stereokaiuttimet

Yhteydet

802.11ac a/b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0

Liitännät

4 x USB 3.0, SD-korttien lukulaite, Mini DisplayPort, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä

Muuta

Windows Hello -kirjautuminen

Pakkauksessa

Surface Studio, Surface-kynä, Surface-näppäimistö, Surface-hiiri, virtajohto

Mitat

637,35 mm x 438,90 mm x 12,5 mm Paino 9,56 kg

Tuotekoodit

44A-00008 ja 45H-00008